Άρης-Ισπανικά ΜΜΕ: «Ο Μορόν δεν αγωνίστηκε για να μην τραυματιστεί»

Metrosport Team16 Ιουλίου 2023

Ο Λορέν Μορόν ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Άρη, με τον Ισπανό επιθετικό να αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο.

Η ισπανική ιστοσελίδα eldesmarque ανέφερε πως ο Μορόν δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι της Μπέτις, ώστε να προφυλαχθεί από ενδεχόμενο τραυματισμό που θα χαλούσε τη μεταγραφή του στον Άρη.

«Η απόφαση του Μανουέλ Πελεγκρίνι να τον αφήσει χωρίς χρόνο είναι, εκτός από μια δήλωση προθέσεων, ακόμη ένα σημάδι ότι δεν έχει θέση στην Μπέτις, αλλά και μια ένδειξη πίεσης για να αποδεχθεί το τέλος», αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα.

Και στη συνέχεια προσθέτει: «Επίσης, με την επισημοποίηση της αποχώρησης του Ντάνι Μαρτίν, ο επιθετικός από την Μαρμπέγια θα είναι ο επόμενος, που θα αποχωρήσει. Ο Λόρεν Μορόν έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη Θεσσαλονίκης, ο οποίος του προσφέρει συμβόλαιο δύο σεζόν, αν και η ελληνική ομάδα τον πιέζει να λύσει την κατάστασή του το συντομότερο δυνατό, καθώς τον περιμένουν την επόμενη εβδομάδα να ενταχθεί στην προετοιμασία για τα Προκριματικά του Conference League».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.