Αρης: O Μάντζιος ετοιμάζει αλλαγές με ΠΑΟ

Γιώργος Στράντζαλης21 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα πρόσωπα αναμένεται να έχει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει το απόγευμα της Τετάρτης ο Άκης Μάντζιος. Η προβληματική εικόνα του Αρη αλλά και το γεγονός ότι σε ατομικό επίπεδο πολλοί δεν ανταποκρίνονται, οδηγεί τον έλληνα τεχνικό να πάρει αποφάσεις ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι αλλαγές που προσανατολίζεται να κάνει αφορούν στον κεντρικό άξονα και στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό. Το δίδυμο Σάσα, Ντιαγέ προβλημάτισε και στα δύο παιχνίδια, με ΟΦΗ και Ιωνικό. Αμφότεροι προσέφεραν ελάχιστες βοήθειες στη δημιουργία και γενικώς δεν πήραν πρωτοβουλίες. Το πιθανότερο είναι ένας εκ των δύο να μείνει την Τετάρτη στον πάγκο, με τον Τζίμι Τζέγκο να έχει προβάδισμα για την ενδεκάδα. Στην επίθεση ο Ιτούρμπε δύσκολα να πάρει ξανά φανέλα βασικού με τον Γκάμα να επιστρέφει -εκτός απρόοπτου - στο αρχικό σχήμα. 

Ο Μάντζιος θα έχει στον πάγκο και την επιπλέον επιλογή του Ματέο Γκαρσία, καθώς ο Αργεντινός έβγαλε και χθες μεγάλο μέρος της προπόνησης θέτοντας εαυτόν για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.