Άρης: Ο Λέσιτς έστειλε… πρόσκληση

Βασίλης Βλαχόπουλος16 Ιουλίου 2021

Κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν ένα μήνυμα του Λάζαρο Λέσιτς στα social media καθώς ο πρώην προπονητής του Αρη έγραψε ότι… «γι’ αυτόν τον δικό μου Αρη κάνω τα πάντα για να του δώσω νέα ζωή» και σχετίζεται με το ένα από τα δύο επενδυτικά ενδιαφέροντα που εκφράστηκαν για την ΚΑΕ.

Η «Μ» έχει αναφερθεί πολλάκις σ’ ενδιαφέρον ξένων επιχειρηματιών οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα Βαλκάνια, δίχως να σημαίνει ότι έχουν ευρωπαϊκή καταγωγή. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον το οποίο αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη από την ΚΑΕ Αρης – παρότι πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον δύο τηλεδιασκέψεις – διότι όταν ζητήθηκε από τους επιχειρηματίες να αποδείξουν την οικονομική φερεγγυότητά τους, δεν προχώρησαν στην κατάθεση πειστηρίων. Αντιθέτως, είχαν στείλει ένα έγγραφο με το οποίο αναλάμβαναν το σύνολο των χρεών (εφόσον αποκτήσουν το 90% της εταιρίας) το οποίο επί της ουσίας όμως δεν διασφάλιζε το παραμικρό στην ΚΑΕ σχετικά με την αποπληρωμή τους αλλά και τις προθέσεις τους για την ομάδα.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Λάζαρο Λέσιτς δεν είναι ο μεσάζων στην όλη ιστορία, αλλά αποτάθηκαν σ’ αυτόν ούτως ώστε να τους φέρει σε επαφή με την ΚΑΕ. Και παρά την προσπάθεια που κάνει εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες ούτως ώστε να προγραμματιστεί μια δια ζώσης συνάντηση, είτε στην έδρα των επιχειρηματιών που είναι τα Σκόπια είτε στη Θεσσαλονίκη, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί άκρη. Δεν αποκλείεται λοιπόν, το μήνυμα του Λέσιτς να αποτέλεσε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ούτως ώστε να προγραμματιστεί μια συνάντηση. Κανονικά αυτή θα έπρεπε ήδη να είχε γίνει, τουλάχιστον από την ΚΑΕ, εκτός κι αν στην έρευνα στην οποία προχώρησαν οι «κίτρινοι» κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούν λόγω έλλειψης φερεγγυότητας των ενδιαφερομένων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.