Άρης: Ο Κούντε άρεσε και δεν πέρασε απαρατήρητος

Μάνος Χατζάκης26 Φεβρουαρίου 2024

Στο πρόσφατο παιχνίδι του Περιστερίου, Ατρόμητος-Άρης, ο Πιέρ Κούντε, τράβηξε πολλά βλέμματα πάνω του, εξαιτίας της γεμάτης εμφάνισης που πραγματοποίησε.

Ο 28χρονος Καμερουνέζος (1,80 μέτρα) ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου και από τους βασικούς λόγους, που οι Περιστεριώτες κόντραραν τον Άρη σε τέτοιο βαθμό, που να αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια από μερίδα φίλων των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι μεταξύ σοβαρού κι αστείου παρότρυναν τον Θόδωρο Καρυπίδη -μέσω κοινωνικών δικτύων- να ασχοληθεί το προσεχές καλοκαίρι με την περίπτωσή του.

Και δεν πρέπει να φανεί σε κανέναν παράξενο, αν ο επικεφαλής της ΠΑΕ το πάρει ζεστά, καθώς ο Άρης -ούτως ή άλλως- θα ψαχτεί για παίκτες στον άξονα.

Ο Πιέρ Κούντε, φέτος, πραγματοποιεί καλή σεζόν με τον Ατρόμητο, όπου παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό, έχοντας 20 αγώνες στο Πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο με πολυδιάστατη συνεισφορά στον χώρο του κέντρου, όπου παίζει τόσο ως δημιουργικός, αλλά μπορεί να βοηθήσει και στο ανασταλτικό κομμάτι, όπως έκανε και απέναντι στον Άρη.

Τις σεζόν 2021-22 και 2021-2023, ο Κούντε έπαιξε σε 39 συνολικά ματς στον Πειραιά και το παράδοξο ήταν πως επιλέχθηκε περισσότερο στην Ευρώπη (21 ματς) παρά στην Ελλάδα (14 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Δημοτικό του Περιστερίου, ο Κούντε λέγεται πως προσέλκυσε αρκετές... ερωτήσεις γύρω από το όνομά του και την περίπτωσή του και, πιθανώς, σε λίγους μήνες να παίξει πιο δυνατά ως υποψήφιος στόχος.

Και εφόσον ο Ολυμπιακός δεν του ανανεώσει το συμβόλαιο, που λήγει τον προσεχή Ιούνιο, τότε θα βάλει στον πειρασμό αρκετές ομάδες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.