Άρης: Ο Κουέστα ακολούθησε μέρος της προπόνησης

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2021

Ο Άρης συνεχίζει να προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (5/12, 19:30) για την 12η αγωνιστική της Super League 1, με τον Φακούντο Μπερτογλιο να είναι ξανά στη διάθεση του Άκη Μάντζιο, αφού εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών.

Στη σημερινή (3/12) προπόνηση των «κίτρινων» στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ, με τον πρώτο να κάνει το πρόγραμμα αποθεραπείας και το δεύτερο να δίνει προπονείται στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στο passing game και στις ασκήσεις πίεσης στην επίθεση.

Στα καλά νέα της ημέρας είναι πως ο Χούλιαν Κουέστα ακολούθησε μέρος της προπόνησης και όπως φαίνεται θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο Μπαντού Εντιαγέ, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Αύριο (4/12) οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα κάνουν την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και ύστερα θα ανακοινωθεί η αποστολή του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.