Άρης: Ο Κάρλσον και οι άλλοι... ξεχασμένοι

Μάνος Χατζάκης19 Απριλίου 2024

Η πιθανή ενεργοποίηση του Μόμπεργκ Κάρλσον στην προσεχή αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ, δεν αλλάζει εντυπωσιακά τα δεδομένα στην αριστερή πτέρυγα των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι βλέπουν τα play off ως συνεχόμενες πρόβες, προκειμένου να μείνουν σε καλή κατάσταση ενόψει του τελικού με τον Παναθηναϊκό και παράλληλα να μοιραστεί ο χρόνος συμμετοχής σε ξεχασμένους ποδοσφαιριστές. 

Εκτός του Σουηδού, Κάρλσον, στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και οι Τζούισον Μπενέτ και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, οι οποίοι έχουν μπει στο... ψυγείο, ενώ ακόμη πιο πίσω τους βρίσκεται ο Ρόναλντ Ματαρίτα.

Όλοι οι παραπάνω αποτελούν κάτι σαν ξένα σώματα στο ρόστερ, για λίγο-πολύ παρόμοιους λόγους.

Με εξαίρεση τον Ματαρίτα, ο οποίος αγωνίζεται στην άμυνα, οι υπόλοιποι παίζουν στην επίθεση, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει πόσο διαφορετικός θα ήταν ο Άρης, αν ο Άκης Μάντζιος έδινε ευκαιρίες ή αν τους υπολόγιζε λίγο περισσότερα.

Ο νεαρός Μπενέτ, ο οποίος υπέγραψε ως δανεικός από τη Σάντερλαντ, έπαιξε συνολικά 90 λεπτά, σε δύο αναμετρήσεις. Στις 10 Φεβερουαρίου, ο Κοσταρικανός έπαιξε Κόντρα στα Γιάννενα (0-0), που ήταν η πρώτη του συμμετοχή και μία εβδομάδα η -μέχρι σήμερα- τελευταία του, στην εντός έδρας ήττα (0-2) από τον Ατρόμητο.

Από τότε, ούτε... ακούγεται κάτι για το πρόσωπό του, καθώς κανείς στην ομάδα δεν φάνηκε να εκτιμά τις όποιες δυνατότητες έχει ο 20χρονος πλάγιος χαφ. 

Ο έτερος των... ξεχασμένων, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, έχει να αγωνιστεί από το 2023. Συγκεκριμένα, από την 1η μέρα του δέκατου μήνα του χρόνου, όταν είχε αντιμετωπίσει για 33' λεπτά την Κηφισιά στο 1-1 του «Κλ. Βικελίδης». Μέχρι τώρα, ο Λάζαρος έχει 5 εμφανίσεις -όλες κι όλες στη σεζόν- και δεν είναι καθόλου σίγουρο αν τις κάνει... έξι.

Όσον αφορά μία από τις μεγάλες φετινές απογοητεύσεις, τον Κάρσλον, ο Σκανδιναβός μεσοεπιθετικός έχει παίξει 14 παιχνίδια και το τελευταίο του ήταν με αντίπαλο τη Λαμία, στις 20 Δεκεμβρίου του 2023, όταν και έπαιξε για δύο λεπτά.

Για τον δε Ματαρίτα, δεν μπορεί να γίνει καν συζήτηση.

Ο συμπατριώτης του Μπενέτ, έπαιξε 4 ματς στην Ευρώπη το καλοκαίρι και μετά αγωνίστηκε  90 λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα, στις 27 Σεπτεμβρίου του 2023 και στην ήττα με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.