Άρης: Ο Φαμπιάνο, οι κοιλιακοί του και η κολεξιόν του Ιανουαρίου

Μάνος Χατζάκης11 Νοεμβρίου 2021

Πόσο... αναντικατάστατοι είναι οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς δεν χρειάζεται μεγάλες δόσεις ανάλυσης. Οι άνθρωποι του Άρη πέτυχαν... κέντρο (άμυνας), τόσο με την απόκτηση του Βραζιλιάνου, όσο και του Τσέχου διεθνή.

Η αρμονία και η προσφορά τους σε διαφορετικά κομμάτια του παιχνιδιού αποτελεί παράγοντα ικανοποίησης των «κιτρινόμαυρων», γιατί βλέπουν ότι η θετική εικόνα της ομάδας στην άμυνα οφείλεται σημαντικά στην κοινή τους παρουσία.

Το θέμα είναι όμως ότι, κάποια στιγμή, θα χρειαστεί (είτε ο ένας, είτε ο άλλος) ένα καλό back up. Το timing έρχεται μέσω των κοιλιακών του Φαμπιάνο, καθώς εκεί ο ποδοσφαιριστής αισθάνεται ενοχλήσεις.

Η περίοδος της διακοπής βοηθά και τον ίδιο και την ομάδα, καθώς θα προπονηθεί συντηρητικά για κάποιο διάστημα, προκειμένου να μην «μπλέξει» περισσότερο και η ομάδα τον στερηθεί στο μέλλον. Το πρόβλημα στους κοιλιακούς είναι χρόνιο και δεν εμφανίστηκε... χθες. Ήταν γνωστό και στην ομάδα ξέρουν πώς να το διαχειριστούν, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο οργανισμός του.

Βέβαια, πρέπει να έχουν και τις ανάλογες επιλογές, εάν χρειαστεί να ξεκουραστεί, είτε ο Φαμπιάνο, είτε ο Μπράμπετς.

Και κάπως έτσι φτάνουμε... στον Ιανουάριο και την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Όταν ο Άρης μάθει -επιτέλους- αν έχει το δικαίωμα μεταγραφών, τότε θα στραφεί σίγουρα στην αγορά των στόπερ, καθώς οι υπάρχοντες εναλλακτικοί μπορεί να είναι «τίμιοι», αλλά δεν αρκούν, για να φτάσουν στον επίπεδο των δύο βασικών.

Στην Αλκμήνης αντιλαμβάνονται πού μπορεί να τους οδηγήσει ο δρόμος και περιμένουν το CAS, για να φτιάξουν τη χειμερινή του κολεξιόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.