Άρης: Ο φάκελος του δεξιού μπακ είναι... ορθάνοιχτος

Μάνος Χατζάκης03 Δεκεμβρίου 2021

Δύο συμβόλαια λήγουν το προσεχές καλοκαίρι στο δεξί άκρο της άμυνας. Εμάνουελ Σάκιτς και Ντάνιελ Σούντγκρεν αποκτούν, σε λιγότερο από μήνα, το δικαίωμα να υπογράψουν σε ομάδα της αρεσκείας τους, εφόσον τους έρθει πρόταση.

Η ΠΑΕ θέλει να κρατήσει τον Σουηδό, έχοντας ανοίξει θεωρητική συζήτηση για το μέλλον του. Προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε εξέλιξη, ούτε συγκεκριμένη πρόταση. Απλώς, καλές εκατέρωθεν προθέσεις.

Όσον αφορά τον Αυστριακό, είναι τελευταία επιλογή, είτε ανανεώσει ο Σούντγκρεν είτε όχι. Ο Σάκιτς έχει μπει στο περιθώριο και με βάση τα σημερινά δεδομένα δεν διακρίνεται καμία διάθεση για κατάθεση πρότασης στην πλευρά του, ώστε να μείνει και τρίτη σεζόν στην ομάδα.

Οι Θεσσαλονικείς θα ρίξουν το βάρος τους στον Σουηδό και, αν τα βρουν, τότε θα κινηθούν για έναν παίκτη στην πτέρυγα, το επόμενο διάστημα. Διαφορετικά, θα πάνε για δύο.

Ο Σούντγκρεν θα ζητήσει αρκετά παραπάνω χρήματα, την ίδια στιγμή που θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι, για να αποσπάσουν την υπογραφή του, εντός και εκτός συνόρων.

Η ταχύτητα στις κινήσεις της ΠΑΕ είναι παράγοντας προς συζήτηση, όπως και οι διαθέσεις αναφορικά με το μέχρι πόσα είναι διατεθειμένοι να δώσουν, ξέροντας πως οι ποδοσφαιριστές έχουν το πάνω χέρι, λόγω της κατάστασης με πιθανό μπαν στις μεταγραφές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.