Άρης: Λείπει ο εγγυητής της σταθερότητας

Μάνος Χατζάκης14 Οκτωβρίου 2021

Οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται ικανούς ανθρώπους σε κάθε πόστο και ο Αρης δεν γίνεται να αποτελεί εξαίρεση. Η καθημερινότητα είναι απαιτητική, γι' αυτό το metrosport.gr επαναφέρει στην επιφάνεια το θέμα εύρεσης του προσώπου που θα έχει το γενικό πρόσταγμα στα αποδυτήρια και εκτός αυτών.

Μετά την απομάκρυνση του Αγγελου Χαριστέα, ο οποίος αφιέρωνε καθημερινά πολλές ώρες για να διευθετεί δεκάδες ζητήματα στην καθημερινότητα, οι “κιτρινόμαυροι” δεν κατάφεραν να βρουν ισάξιο αντικαταστάτη. 

Οι παράμετροι στο ζήτημα έχουν διαφορετικές προεκτάσεις. Βασικός άξονας είναι η επαφή με τους ποδοσφαιριστές για κάθε ζήτημα, που μπορεί να προκύψει είτε στην προπόνηση είτε στη ζωή εκτός των τεσσάρων γραμμών. Η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί, για να κάνει όλους να νιώθουν ευχαριστημένοι, ωστόσο η μέχρι σήμερα ιστορία δείχνει ότι οι παίκτες έχουν ανάγκη να νιώθουν κοντά με έναν άνθρωπο, ο οποίος θα τους καταλαβαίνει, θα τους εμψυχώνει στα δύσκολα, λειτουργώντας ως ο δυνατός συνδετικός κρίκος με τη διοίκηση και ο οποίος θα νιώθει τον σεβασμό εντός του αγωνιστικού τμήματος.

Η επικοινωνία μεταξύ των μελών της ομάδας είναι κομμάτι, το οποίο χρειάζεται ακόμη δουλειά και η ΠΑΕ οφείλει να δει ευρύτερα και το συγκεκριμένο ζήτημα, ειδικά όταν έρχονται στιγμές κρίσης και αμφισβήτησης.

Το κομμάτι της πειθαρχίας, όπως η σημασία του να παίζουν οι πάντες για την ομάδα, είναι εξίσου σημαντικό. 

Ο Αρης πέρασε σε διαφορετικό επίπεδο με τις καλοκαιρινές μεταγραφές, οι οποίες χρειάζονται λιγότερο ή περισσότερο χρόνο προσαρμογής, ωστόσο τα καλούπια σε θέματα λειτουργίας πρέπει να είναι συγκεκριμένα. Και μην ξεχνάμε ότι στο ρόστερ ήρθαν ποδοσφαιριστές με διαφορετική κουλτούρα, παραστάσεις και νοοτροπία, η οποία δεν συμβαδίζει απαραίτητα με τα ελληνικά ειωθότα.

Ουσιαστικά, η ομάδα χρειάζεται μία ακόμη δυνατή προσθήκη εκτός όμως των γραμμών του γηπέδου. Ενός supervisor, ο οποίος θα ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας τόσο με την τεχνική ηγεσία, όσο και με τους παίκτες, ελέγχοντας την καθημερινότητα και λύνοντας λειτουργικά θέματα, κάθε φορά που εκείνα προκύπτουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.