Άρης: Ο Δεληζήσης και οι δανεικοί που... αποχαιρετούν

Metrosport Team17 Μαΐου 2021

Ελάχιστα είναι τα ερωτηματικά της επόμενης μέρας για τον Άρη και πέραν του θέματος του Άκη Μάντζιου. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που οδήγησαν την ομάδα στην 3η θέση και την Ευρώπη, θα συνεχίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αφού υπάρχουν συμβόλαια που το εξασφαλίζουν.

Σε σχέση με το ρόστερ που έκλεισε τη σεζόν υπάρχουν τρία ερωτηματικά που όμως δεν είναι δύσκολο να απαντηθούν. Το πρώτο αφορά τον Γιώργο Δεληζήση του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Θεωρείται ωστόσο δεδομένο ότι πολύ σύντομα η εκκρεμότητα θα κλείσει, με την υπογραφή νέου συμβολαίου από τον αρχηγό του Άρη που ήταν μία από τις «κολώνες» του και στη φετινή σεζόν.

Τα άλλα δύο ερωτηματικά αφορούν στους «δανεικούς» του Άρη. Τόσο για τον Σαντέ Σίλβα όσο και για τον Νικόλα Ιωάννου η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι οι πιθανότητες να παραμείνουν είναι λίγες. Αν δεν υπήρχε μάλιστα η ιδιαιτερότητα που αφορά στο ΒΑΝ που βάζει υπό αμφισβήτηση την προοπτική μεταγραφών, θα ήταν μάλλον δεδομένη η αποχώρηση και των δύο. Ακόμη κι έτσι πάντως, το πιθανότερο είναι να επιστρέψουν στις ομάδες στις οποίες ανήκουν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.