Άρης: Ο αγώνας με τον Ιωνικό έγινε… ειδικών συνθηκών

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2021

Λίγο η συσσωρευμένη κούραση από τους διαδοχικούς αγώνες σε συνδυασμό με την αγωνιστική ανισορροπία και περισσότερο τα προβλήματα τραυματισμών αναδεικνύουν έναν χαρακτήρα ειδικών συνθηκών στον μεθαυριανό αγώνα με τον Ιωνικό στο «Κλ. Βικελίδης» ο οποίος δείχνει πιο δύσκολος σε σχέση με την αρχική εκτίμηση.

Σε επίπεδο προσώπων, είναι δεδομένο ότι ο Ακης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματέο Γκαρσία. Επισήμως δεν αναφέρθηκε το παραμικρό, πληροφορίες αναφέρουν όμως ότι ο Αργεντίνος υπέστη θλάση στον δικέφαλο, γι’ αυτό μπήκε σε πρόγραμμα θεραπείας και δεν πάτησε χορτάρι στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

 Μάλιστα, πέραν της δεδομένης απουσίας του από τον μεθαυριανό αγώνα, καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη έως και απίθανη η συμμετοχή του στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την ερχόμενη εβδομάδα. 

O Φακούντο Μπερτόγλιο δείχνει πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκεται στη διάθεση του Ακη Μάντζιου αφού συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης.

Επιστροφή στο 4-2-3-1

Ούτως ή άλλως ήταν στις προθέσεις του Μάντζιου, πλέον γίνεται αναγκαιότητα λόγω της απουσίας του Τζέιμς Τζέγκο καθώς ο Αυστραλός μέσος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω της συμπλήρωσης καρτών. 

Το θετικό είναι ότι ο Μπαντού Ντιαγέ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που οδήγησε στην αναγκαστική αντικατάστασή του στον αγώνα με τον ΟΦΗ και μαζί με τον Λούκας Σάσα θα αποτελέσει το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Μπροστά τους, λογικά θα είναι ο Φακούντο Μπερτόγλιο.

 Εντός σχεδίου μπαίνει και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν καθώς ο Σουηδός συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση και θα πάρει τη θέση του Εμάνουελ Σάκιτς. Μια άλλη αλλαγή που είναι πιθανό να επιχειρήσει ο προπονητής του Αρη είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Λούμορ. 

Ο Γκανέζος έκανε καλό παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ, επιβεβαίωσε ότι δημιουργικά είναι πιο αποτελεσματικός από τον Γκάνεα κι αυτό το στοιχείο θα χρειαστεί στον αγώνα με τον Ιωνικό ο οποίος παίζει άκρως αμυντικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.