Άρης: Ντέρμπι και για τους... ξεχασμένους

Μάνος Χατζάκης11 Μαΐου 2022

Οι απουσίες των Σάσα, Ντιαγέ και Γκάνεα δημιουργούν δυσκολία συγκρότησης ενδεκάδας εμπιστοσύνης, εκ μέρους του Χέρμαν Μπούργος, για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός, ξέρει ότι η πίεση βρίσκεται -σε μεγάλο βαθμό- και στη δική του πλάτη, ωστόσο δεν έχει παρά να δώσει φανέλα βασικού και σε ξεχασμένους ποδοσφαιριστές, ενώ θα αλλάξει και τον σχηματισμό σε 4-2-3-1.

Η θέση του Σούντγκρεν είναι δεδομένη στο δεξί άκρο της άμυνας, στο αριστερό όμως τα πράγματα είναι πιο θολά. Η λογική λέει ότι προβάδισμα πρέπει να έχει ο Σάκιτς, ο οποίος μπορεί να έχει τεθεί στο περιθώριο, όμως ξέρει και τη θέση (έστω και κατά συνθήκη) και τη σημασία του ντέρμπι.

Αν δεν μπει ο Αυστριακός, τότε ο Λούμορ θα βρεθεί από το πουθενά στην ενδεκάδα και το εν λόγω σενάριο δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Ανοιχτή είναι και η θέση στο "10", την οποία διεκδικούν δύο συμπατριώτες. Ο Γκαρσία και ο Μπερτόγλιο.

Ο πρώτος είναι θεωρητικό φαβορί αλλά συνεχίζει να μη δείχνει τίποτα, στις όποιες ευκαιρίες παίρνει. Ο Μπερτόγλιο είναι στην κατηγορία του "πάγου", όμως χθες δοκιμάστηκε με τους βασικούς και δεν αποκλείεται να πατήσει στο χορτάρι της Τούμπας από την αρχή, καθώς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στο κατάλληλο σχήμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.