Άρης: «Τρέχει» αλλά νιώθει την πίεση του χρόνου

Metrosport Team14 Ιουνίου 2022

Ο Αρης έχει στη διάθεσή του κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες για να ανταποκριθεί στον σκοπό που έθεσε, αυτόν του πλήρους ρόστερ κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία και στην πράξη βλέπει τις δυσκολίες λόγω των υψηλών τιμών που επικρατούν στην αγορά και της ρευστότητας που διατηρείται στις υποθέσεις που τον απασχολούν.

Οι «κίτρινοι» επιβεβαίωσαν ότι ο Σαντιάγο Αρίας είναι ο βασικός στόχος για το δεξί άκρο της άμυνας, αλλά η περίπτωση του Κολομβιανού εμπεριέχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Χθες, ο Τύπος της Κολομβίας έγραψε ότι ο 30χρονος μέσος ετοιμάζεται για την πρώτη προπόνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης, γνωρίζοντας ότι δεν είναι στο πλάνο του Ντιέγκο Σιμεόνε και με την πρόθεση να διαπραγματευτεί ο ίδιος το μέλλον του. 

Βέβαια, αυτό δεν είναι τόσο απλό καθώς το συμβόλαιό του προβλέπει το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ για την επόμενη χρονιά. Σαφέστατα όμως είναι μια υπόθεση η οποία δείχνει ότι θα χρειαστεί χρόνο αν συνυπολογίσει κανείς ότι η πρώτη προπόνηση της Ατλέτικο είναι προγραμματισμένη για το πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη. Εκτός κι αν μέχρι τότε βρεθεί λύση.

Το όνομα του Μάρκος Πάουλο παραμένει εκτός πλάνων του Σιμεόνε, αλλά γράφεται έντονα στην Πορτογαλία. Η παρουσία του 21χρονου winger σε αγώνα της Φλουμινένσε προκάλεσε δημοσιεύματα τα οποία θέλουν τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται στο στόχαστρο της πρώην ομάδας του από την οποία βέβαια έφυγε σαν κυνηγημένος. Προφανώς όμως κι αυτή η υπόθεση δεν είναι απλή, ίσως κι αυτή χρειαστεί τον χρόνο της.

Την ίδια ώρα οι «κίτρινοι» διαπιστώνουν ότι παραμένουν υψηλές οι τιμές των ποδοσφαιριστών που έχουν στη μεταγραφική λίστα τους. Κι έτσι το τριήμερο πέρασε δίχως ουσιαστική εξέλιξη στα μεταγραφικά ζητήματα και με τον χρόνο να έχει πάψει να είναι σύμμαχος. Το ζητούμενο είναι να γεμίσει το ρόστερ το αργότερο έως τις 27 του μήνα καθώς την επομένη η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Εκεί θα μονταριστεί η ομάδα και για να έχει αντίκρισμα, θα πρέπει ο Χερμάν Μπούργος να έχει παίκτες στη διάθεσή του.

Νέα δημοσιεύματα για τον Ουάρντα

Φαίνεται ότι το διαχρονικό ενδιαφέρον του Αρη για τον Αμρ Ουάρντα είναι η πηγή των δημοσιεύματα που συχνά πυκνά φιλοξενούνται σε ξένα και ελληνικά ΜΜΕ. Είναι γνωστή εξάλλου η εκτίμηση που έχει ο Θόδωρος Καρυπίδης στον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό και σίγουρα η περίπτωσή του δεν έχει φύγει από το κάδρο. 

Δεν αποτελεί προτεραιότητα, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο μιας νέας συζήτησης. Οχι βέβαια πάνω σε οικονομικό μαξιλάρι μισού εκατομμυρίου ευρώ. Χθες πάντως υπήρξαν κι άλλα δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για πιθανή συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Αρης με τον ποδοσφαιριστή.

*Τρεις είναι οι δεδομένες απουσίες από την πρώτη προπόνηση της ομάδας. Αμπουμπακάρ Καμαρά και Γιάκουμπ Μπράμπετς ξεκουράστηκαν ελάχιστα λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους και φυσικά δεν αναμένονται στη Θεσσαλονίκη εντός της εβδομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.