Άρης: Νέο πρόβλημα για τους «κίτρινους» με απουσία του Γκούντγουιν από την προπόνηση

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2023

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Κυριακή (15/1), συνεχίζεται, με τον Γιάννη Καστρίτη να βλέπει νέο πρόβλημα σε παίκτη του ο οποίος δεν προπονήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Σεβέζ Γκούντγουιν ο οποίος απουσίασε από την προπόνηση λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι. Εκτός παραμένουν οι ασθενείς Νότε και Σανόγκο, αλλά και Σταύρος Σχίζας και Χρήστος Σιδέρης, με τα ιατρικό δελτίο να είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει: 
Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/01, στις 15:45, στο «Νίκος Γκάλης», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League.

Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Γιάννη Καστρίτη. Ο Σεβέζ Γκούντγουιν απουσίασε από την προπόνηση της Τετάρτης (11/01) λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι που «αποκόμισε» από τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας. Απόντες ήταν και οι ασθενείς JD Νότε, Ίσμαελ Σανόγκο, ο Σταύρος Σχίζας ο οποίος έχει υποστεί διάσειση και ο Χρήστος Σιδέρης λόγω τραυματισμού στο πόδι. Η προετοιμασία του ΑΡΗ θα συνεχιστεί ην Πέμπτη 12/01 με μία απογευματινή προπόνηση.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.