Άρης: Νέα συμφωνία με τον Τζένκινς, παρόντες οι ξένοι κόντρα στη Λάρισα

Metrosport Team06 Μαΐου 2022

Τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά και γι' αυτό οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης έκαναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν και τα κατάφεραν. Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν σε νέα συμφωνία με τον Μάικλ Τζένκινς σχετικά με τα οφειλόμενα προς αυτόν και ακολούθως ο Αμερικανός ενημέρωσε τη FIBA ότι βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων που θα επικυρώσουν αυτή τη συμφωνία.

Παράλληλα η ομάδα της Θεσσαλονίκης προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την ανάκληση των δελτίων των ξένων παικτών του, κατέβαλε σήμερα μία δόση τόσο στον Βίκτορ Σανικίτζε, όσο και στον μάνατζερ του. Πρόκειται για μία εξέλιξη που είχε διαφανεί από τις προηγούμενες μέρες και οριστικοποιήθηκε σήμερα. Μένει πια το τυπικό μέρος της υπόθεσης, να ανάψει δηλαδή η Παγκόσμια ομοσπονδία το πράσινο φως για τη χρησιμοποίηση των ξένων παικτών και ο Άρης να αγωνιστεί πλήρης κόντρα αύριο στη Λάρισα (7/5, 17:00). Μόνη εξαίρεση θα αποτελέσει ο Γιάννης Σιδηροηλίας που παραμένει εκτός.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Βαγγέλης Σπυρίδης είπε για το αυριανό παιχνίδι: ««Παίζουμε με μια ομάδα η οποία πραγματοποιεί πολύ πορεία στο πρωτάθλημα. Η Λάρισα έχει παίκτες με ποιότητα, και ξένους και Έλληνες. Εμείς από την πλευρά μας παίζουμε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε πολύ τη νίκη, γιατί θα εξασφαλίσει την είσοδό μας στα πλέι οφ μετά από πέντε χρόνια και ίσως μας δώσει και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές στην άμυνα, επειδή η Λάρισα είναι ομάδα που τρέχει και σκοράρει εύκολους πόντους στο τρανζίσιον. Ο δεύτερος σημαντικός παράγοντας είναι τα ριμπάουντ, αφού ο αντίπαλός μας είναι πρώτος στο πρωτάθλημα στον τομέα των επιθετικών ριμπάουντ. Σ’ αυτόν τον κρίσιμο αγώνα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ώστε να μας ωθήσει στη νίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.