Αρης: Νέα πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος η Ειρήνη Καρυπίδου-Ποιοι αποτελούν το νέο Δ.Σ.

Μάνος Χατζάκης13 Φεβρουαρίου 2022

Ο θάνατος του Θόδωρου Καρυπίδη του Ανέστη έχει σοκάρει την ΠΑΕ και βέβαια την οικογένεια του πρώτου του ξαδέλφου, Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της εταιρείας.

Ο 49χρονος πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του.

Εύλογα δημιουργήθηκαν ερωτηματικά σχετικά με τη διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ και το κατά πόσο θα δημιουργούνταν κενό στις εν λόγω θέσεις.

Παρόλα αυτά, και λίγες εβδομάδες πριν, είχε δρομολογηθεί η αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία, χωρίς κανείς να μπορούσε να φανταστεί τι θα συμβεί με τον εκλιπόντα.

Ετσι, από τις 11 του τρέχοντα μήνα, η ΠΑΕ έχει νέα διοίκηση και επικεφαλής της είναι η αδελφή του ισχυρού άνδρα της εταιρείας, Θόδωρου Καρυπίδη του Λαζάρου.

Η Ειρήνη Καρυπίδου λοιπόν είναι η νέα πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος, έχοντας το δικαίωμα υπογραφής και εκπροσώπησης της ΠΑΕ σε κάθε δραστηριότητα, που την αφορά, και ορίζεται βάσει νόμου.

Καθήκοντα αντιπροέδρου έχει ο δικηγόρος της εταιρείας, Παναγιώτης Μπιλίτης, ενώ το υπόλοιπο συμβούλιο απαρτίζεται από τρία ακόμη μέλη.

Το ένα εξ' αυτών (και νέο ως προς την είσοδό του) είναι ο επιχειρηματίας, Παναγιώτης Πισσανίδης, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Τα υπόλοιπα δύο, συνεχίζουν και επεκτείνουν τη θητεία τους. Πρόκειται για τους δημοσιογράφους, Παντελή Ζουμπούλη και Δημήτρη Πιπερίδη, οι οποίοι αποτελούν και το δυναμικό στο κομμάτι της Επικοινωνίας της εταιρείας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.