Άρης: Να κλειδώσει την τρίτη θέση - Τα ερωτηματικά Μπούργος για 11άδα

Metrosport Team01 Μαΐου 2022

Στη Λεωφόρο δοκιμάζεται ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League. 

Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης ενώ και οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο χορτάρι με τον ίδιο σκοπό. 

Ο Χερμάν Μπούργος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπεναλουάν, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο. Ο Λούκας Σάσα επανήλθε στην αποστολή ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Χουάν Ιτούρμπε και ο Χουλιάν Κουέστα που αντιμετώπισαν προβλήματα στο διάστημα της διακοπής.

Ο Αργεντινός προπονητής δεν έχει αποφασίσει το αρχικό σχήμα καθώς περίμενε Σάσα και Ιτούρμπε. Σίγουρα στην αρχική 11άδα θα βρεθούν οι Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Καμαρά και Μαντσίνι.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή θα φανεί εάν τελικά θα αφήσει κάποιον από τους Σάσα, Ντουκουρέ και Ματίγια στον πάγκο ή αν θα βρει τον τρόπο να τους χωρέσει και τους τρεις. Ρόλο σε αυτό θα παίξει και ο Ιτούρμπε, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος και είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσει.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μπρινιόλι  ξεπέρασε το πρόβλημα στα πλευρά και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ ενοχλήσεις ένιωσε ο Διούδης και έμεινε εκτός αποστολής. 

H αποστολή των πρασίνων: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.