Αρης-Μπεν: Στην οδό των διαπραγματεύσεων

Μάνος Χατζάκης15 Ιανουαρίου 2021

Το ενδιαφέρον της ΠΑΕ στο πρόσωπο του Μοχάμεντ Μπεν είναι δεδομένο, όπως και η δυσκολία στην υπόθεση, για την οποία εξ' αρχής ενημερώσαμε μέσω του metrosport.gr.  

Δεδομένες όμως είναι και οι προσπάθειες των ανθρώπων του Αρη να βρουν συμβιβαστική λύση με την πλευρά των Σέρβων, οι οποίοι -παραδοσιακά- δεν είναι και οι πιο εύκολοι διαπραγματευτές.  

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ως πρώτη επιλογή την πώληση του Μπεν, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2023, ωστόσο το ποσό που θα τους ικανοποιήσει προκαλεί... ζάλη, καθώς ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ. Προφανώς, και οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να αγοράσουν τα δικαιώματα του Αφρικανού, τουλάχιστον όχι με αυτά τα νούμερα.  

Εκείνο, που προσπαθούν να πετύχουν είναι η προοπτική του δανεισμού μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και ο ορισμός οψιόν, σε περίπτωση που αποφασίσουν ότι θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.  

Κι εκεί είναι η ουσία. Η διαπραγματευτική ικανότητα των "κιτρινόμαυρων", οι οποίοι γνωρίζουν πλέον πώς σκέφτονται οι Σέρβοι. Αλλωστε, έχουν έρθει αρκετά... κοντά, μετά την υπόθεση του Ματέο Γκαρσία με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ και το backround στις σχέσεις των δύο ομάδων επιτρέπει αισιόδοξες σκέψεις, όσον αφορά την εξέλιξη των επαφών.  

Στο Βελιγράδι είναι γνώστες του ενδιαφέροντος και της επιθυμίας των "κιτρινόμαυρων" για τον Μπεν και θα επιδιώξουν να πετύχουν την καλύτερη συμφωνία για την ομάδας τους, όπως το ίδιο θα επιδιώξουν και οι παράγοντες της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.