Άρης: Μονόδρομος η νίκη στη Ριζούπολη, τα πλάνα ενδεκάδας του Μάντζιου

Μάνος Χατζάκης23 Ιανουαρίου 2021

Τρία ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για τον φετινό Άρη, ο οποίος έκανε την αρχή της... ανάκαμψης μέσω του Κυπέλλου και της νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης, θέλοντας να δώσει σήμερα (17:15, Metropolis 95.5) συνέχεια απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ματίγια και Μπεναλουάν, αρκετά τα ερωτηματικά στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Άκης Μάντζιος έχει κατασταλάξει για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα βρεθούν στην άμυνα και στον άξονα, όμως, δεν έχει αποφασίσει για τις πτέρυγες και την κορυφή της επίθεσης. Το σίγουρο είναι πως Μαντσίνι και Μπερτόγλιο θα ξεκινήσουν βασικοί.

Όσον αφορά τον πρώτο, δεν είναι σίγουρο πού ακριβώς θα τοποθετηθεί. Το ένα σενάριο λέει ότι θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης αντί του Ματέο Γκαρσία, στα δεξιά θα παίξει ο Γκάμα και κορυφή ο Μάνος. Το δεύτερο θέλει τον Αργεντινό να τοποθετείται στην κορυφή, τον Γκάμα να... ξεκουράζεται, λόγω της επιβάρυνσης από τα συνεχή παιχνίδια, και τους Ματέο-Σίλβα να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Μπερτόγλιο θα παίξει πίσω από τον προωθημένο, ενώ Τζέγκο και Σάσα θα βρεθούν στα αμυντικά χαφ. Στην άμυνα, Σάκιτς, Ροζ και Δεληζήσης θεωρούνται σίγουροι, ενώ ερωτηματικό υπάρχει στο αριστερό άκρο εκεί όπου Γκάνεα και Ιωάννου ερίζουν για το ποιος θα αγωνιστεί. Ισως ο κύπριος μπακ έχει ελαφρύ προβάδισμα, στο ενδεχόμενο που ο Μάντζιος θέλει να δώσει... ύψος στην πτέρυγα.

Οπως και να' χει, ο Άρης ξέρει ότι κοντράρεται με δύσκολο και αξιόμαχο σύνολο, το οποίο δεν τα.. παρατά ποτέ, όμως, το διακύβευμα για τους Θεσσαλονικείς είναι υψηλότερο και προστάζει την επιστροφή στην πρώτη τριάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.