Άρης: Μόνο το πρωί στο γήπεδο, απουσίαζαν Σούντγκρεν-Κουέστα

Γιώργος Στράντζαλης05 Ιουλίου 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Στην τελική ευθεία μπήκε το β' στάδιο προετοιμασίας των Κιτρινόμαυρων επί αυστριακού εδάφους, καθώς απομένουν άλλες τρεις "γεμάτες" ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση του.

Μετά το χθεσινό φιλικό του Άρη κόντρα στην Χάιντουκ, το δεύτερο από τα τρία κατά σειρά, ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να αποφορτίσει τους παίκτες του σήμερα καθώς θα γίνει μία προπόνηση. Για την ακρίβεια, οι Κιτρινόμαυροι σήμερα θα βρεθούν στο γήπεδο μόνο το πρωί.

Η ομιλία Μάντζιου και οι... «απόντες»

Ο Μάντζιος κρατάει τα συμπεράσματα που προέκυψαν από το δεύτερο φιλικό τεστ της προετοιμασίας και πάνω σε αυτά θα "πατήσει", είτε κρατώντας τα θετικά είτε προσπαθώντας μέσα από τις προπονήσεις να διορθώσει λάθη και να βελτιώσει τα αρνητικά στοιχεία που είχε η ομάδα του.

Ο Έλληνας τεχνικός στο περιθώριο της προπόνησης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του κάνοντας τον απολογισμό του χθεσινού φιλικού, ενώ ανέλυσε και τα συμπεράσματα του. 

Από την προπόνηση του Άρη απουσίαζαν ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αλλά και ο Κουέστα που έμειναν στο ξενοδοχείο ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Δείτε φωτογραφίες του Metrosport.gr

Το διτερμα το οποίο έλαβε χώρα στο μισό γήπεδο, στο τέλος της προπόνησης κρίθηκε στα πέναλτι, ο Ντένις έπιασε την εκτέλεση του Σάσα και η ομάδα του ηττήθηκε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.