Άρης: Μετράει επιστροφές ο Μάντζιος

Γιώργος Στράντζαλης12 Οκτωβρίου 2021

Η περίοδος της διακοπής έδωσε στον Αρη την ευκαιρία να πάρει μια ανάσα, να δουλευτούν οι αγωνιστικές αδυναμίες και το χρονικό περιθώριο όμως στους τραυματίες για να αποθεραπευτούν.

Η προετοιμασία για την επανέναρξη της Super League, και δη για τον εκτός έδρας αγώνα της επόμενης Δευτέρας στη Λαμία, άρχισε από χθες με τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών να είναι ευχάριστα. Ο Άκης Μάντζιος είδε για πρώτη φορά μετά από καιρό τέσσερις από τους πέντε τραυματίες να παίρνουν μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα της προπόνησης και μάλιστα να το ολοκληρώνουν. Η συμμετοχή των Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ιτούρμπε και Φαμπιάνο λύνουν κατά κάποιο τρόπο τα χέρια του προπονητή, ο οποίος στον αγώνα με τον Απόλλωνα αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τις μειωμένες επιλογές κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Πλέον, θα έχει την πολυτέλεια επιλογών για να καταστρώσει το σχέδιο του ενόψει του κομβικού αγώνα στη Λαμία. Πρόκειται για come-back παικτών που αποτελούν σημαντικά γρανάζια της Κιτρινόμαυρης μηχανής και η απουσία τους στον προηγούμενο αγώνα, κυρίως των Μπερτόγλιο και Μαντσίνι, ήταν φανερή. Ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, όπου ο Αρης αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του αντίπαλου και ως εκ τούτου έχασε δύο σημαντικούς βαθμούς. 

Το “παλεύει” ο Γκάμα

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, ο Μπρούνο Γκάμα παραμένει εκτός του κανονικού προγράμματος και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στα μέσα της εβδομάδας. Ο Πορτογάλος συνεχίσει ειδικά πρόγραμμα θεραπείας, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά οι πιθανότητες να προλάβει να είναι τουλάχιστον στην αποστολή για τη Λαμία αυτή τη φορά είναι με το μέρος του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.