Άρης: Μετατοπίζεται ο Ντιαγέ

Μάνος Χατζάκης25 Σεπτεμβρίου 2021

Επαιξε για 45 λεπτά στο ματς του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε διαφορετική θέση από εκείνη που έχει συνηθίσει, ωστόσο ο Μπαντού Ντιαγέ τα πήγε περίφημα, ανταποκρινόμενος στην αποστολή που του ανέθεσε ο προπονητής του. Ο σενεγαλάζος χαφ έπαιξε στη θέση του Μπερτόγλιο κι αυτό θα κάνει και τη Δευτέρα στο Περιστέρι.

Ο Ντιαγέ δεν είναι ο κλασικός κόφτης, που θα επικεντρώσει το παιχνίδι του στο μαρκάρισμα και την κάλυψη χώρων. Αντιθέτως, είναι καλύτερος στη μεταφορά της μπάλας στην επίθεση, έχοντας την ικανότητα να φτάνει στην αντίπαλη περιοχή, στοιχεία που εμφάνισε στο ντέρμπι με τους “πράσινους”. Μπήκε στο ημίχρονο και έδωσε τρεξίματα, μεγαλύτερη συνοχή στον άξονα και ανέβασε περισσότερο την ομάδα του, κάτι που δεν έγινε από το 30ό λεπτό έως την ανάπαυλα, όσο στο γήπεδο βρισκόταν ο Μπερτόγλιο. Ο Ακης Μάντζιος δεν έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον Αργεντινό (όπως και στη Νίκαια), παρά το γεγονός ότι έδωσε την ασίστ στο γκολ του Καμαρά. Ετσι, στο μυαλό του έλληνα τεχνικού “στριφογύριζε” η ιδέα να δώσει -εκ νέου- ευκαιρία στο Ντιαγέ και κόντρα στον Ατρόμητο. Η συμμετοχή στην αναμέτρηση του Περιστερίου κλείδωσε οριστικά, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απουσία του Μπερτόγλιο, εξαιτίας τραβήγματος στον δικέφαλο. Μάλιστα, είναι πιθανό ο τελευταίος να απουσιάσει και από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και να επιστρέψει μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος, λόγω εθνικών ομάδων.

Συγκυρία, η οποία ευνοεί τον Ντιαγέ, ο οποίος δεν ικανοποίησε στις δύο πρώτες αγωνιστικές, παίζοντας δίπλα στον Σάσα. Αλλωστε, μιλάμε για δύο 8άρια, τα οποία δεν “κόλλησαν”. Η επανεμφάνιση όμως του Τζέγκο δίνει ισορροπία και μεταθέτει τον Ντιαγέ πιο μπροστά, ανοίγοντάς του νέο... ορίζοντα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.