Άρης: Μεταγραφική εξόρμηση σε πολλές «αγορές»

Μάνος Χατζάκης01 Ιουνίου 2021

Στο φουλ συνεχίζουν να δουλεύουν οι μηχανές, όσον αφορά την εύρεση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κρίνεται ότι μπορεί να βοηθήσουν τον Αρη της επόμενης περιόδου. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν περιορίζονται μόνο στην Ευρώπη, αλλά επεκτείνονται και σε άλλες αγορές, όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια.

Οι... κλασικές πλέον αγορές, δηλαδή εκείνες των Ισπανίας και Γαλλίας βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, ωστόσο προστέθηκε και η αντίστοιχη γερμανική. Ενώ, στο μεταγραφικό ραντάρ υπάρχει και η ολλανδική, όπου εντοπίζονται κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ κάνουν focus σε δεκάδες ποδοσφαιριστές, καθώς οι ανάγκες είναι συγκεκριμένες, όπως και το πλάνο των νέων συμφωνιών. 

Τόσο η διοίκηση, όσο και η τεχνική ηγεσία ρίχνουν το βάρος σε Ευρωπαίους, οι οποίοι διαθέτουν ταλέντο, βιογραφικό και πλούσιες παραστάσεις και για τους οποίους πιστεύεται ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και το στυλ παιχνιδιού του Αρη ταιριάζει... κουτί. Καθημερινά, προτείνονται πολλοί παίκτες, ωστόσο υπάρχει υπομονή μέχρι να επιλεγούν οι καλύτεροι, ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις μαζί τους. Κι αυτό γιατί, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να είναι έτοιμοι, εφόσον πάρουν το “πράσινο” φως από το CAS για τη διενέργεια μεταγραφών.

Εκτός Ευρώπης υπάρχουν επίσης περιπτώσεις που απασχολούν. Στον Αρη έχουν χτίσει τα τελευταία χρόνια δίκτυο με ανθρώπους, οι οποίοι γνωρίζουν την αγορά της Αργεντινής και έχουν φέρει κατά καιρούς αξιόλογες περιπτώσεις. 

Σε αυτή λογική αναζητούνται παίκτες και από αυτή τη χώρα, οι οποίοι είτε έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία, είτε νιώθουν έτοιμοι να κάνουν το άλμα στη Γηραιά Ήπειρο μέσω... Θεσσαλονίκης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.