Άρης: «Μέσα» ο Μπράμπετς, αναμονή για τους διεθνείς

Metrosport Team30 Μαρτίου 2023

Ο Άρης ολοκλήρωσε την σημερινή προπόνηση (30/03) η οποία διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον  Γιακούμπ Μπράμπετς να παίρνει μέρος σε αυτή, ενώ απουσίαζαν οι τέσσερις διεθνείς που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Παρασκευή (31/3) το μεσημέρι.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Τόλης Τερζής αναμένει την επιστροφή των διεθνών για να δει σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν οι Πάλμα, Καμαρά, Ενκουλού και Μαζικού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραïσκάκης» (02/04, 21:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε ο Γιακούμπ Μπράμπετς, περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και παιχνίδι μικρού χώρου.

Οι Λουίς Πάλμα, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Νικολάς Ενκουλού και Μπράντλεϊ Μαζικού, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, αναμένεται να επιστρέψουν σταδιακά μέχρι αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.