Άρης: Μέσα ο Καμαρά, δύσκολα ο Ματέο

Μάνος Χατζάκης09 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά προβάρει ως το απόλυτο φαβορί, προκειμένου να διεκδικήσει θέση στην κορυφή της επίθεσης στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ. Ο μαυριτανός επιθετικός του Άρη έχει αφήσει πίσω του το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και καλύπτει το έδαφος των χαμένων προπονήσεων. 

Αντιθέτως, δύσκολα θα δώσει το “παρών” ο Ματέο Γκαρσία. Πιο ήρεμη συνεχίζει η τεχνική ηγεσία την προετοιμασία για το ματς με τους Κρητικούς, βλέποντας ότι ο Καμαρά, το καλύτερο χαρτί της στην επίθεση, ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. 

Ηδη, ο πρώην παίκτης της Φούλαμ νιώθει πολύ καλύτερα, έχοντας ξεπεράσει το διάστρεμμα από το φιλικό με τη Λαμία, άρα, εκτός συγκολονιστικού απροόπτου, θα ξεκινήσει απέναντι στον ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, διαφορετική είναι η κατάσταση με τον Γκαρσία. 

Από την Τρίτη μέσω της «Μ» μεταφέραμε ότι οι πιθανότητες συμμετοχής στο ματς είναι μοιρασμένες, όμως το πρόβλημα στους προσαγωγούς δεν έχει υποχωρήσει, γεγονός που καθιστά αμφίβολη την παρουσία του. Μικρό το... κακό, παρόλα αυτά, γιατί ο Αρης είναι πλήρης στις πτέρυγες. 

Οσον αφορά τον Δημήτρη Μάνο, επίσης ταλαιπωρείται από ελαφύ διάστρεμμα, ωστόσο πιθανότατα θα είναι διαθέσιμο για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.