Άρης: Μεγαλώνει το απουσιολόγιο εν όψει Προμηθέα

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2023

Ο Άρης το Σάββατο (7/1) αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον Προμηθέα και πλέον οι «κίτρινοι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Γιάννης Καστρίτης είδε το απουσιολόγιο του να γεμίζει φού εκτός του Φίλλιου και Σιδέρη εκτός τέθηκε και ο Σταύρος Σχίζας μετά από διάσειση που υπέστη σε προηγούμενη προπόνηση.

Το training report της ΚΑΕ Άρης: Ο ΑΡΗΣ μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 07/01, στις 16:00, για τη 11η αγωνιστική της Basket League. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (05/01) περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Το απουσιολόγιο του Γιάννη Καστρίτη δεν ήταν λευκό. Ο Γιώργος Φίλλιος απουσίασε για 3η συνεχόμενη μέρα, αφού παραμένει εμπύρετος λόγω της ίωσης που τον προσέβαλε. 

Ο Σταύρος Σχίζας επίσης έμεινε εκτός, αφού υπέστη διάσειση, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι σε προπόνηση των προηγούμενων ημερών. Απών ήταν και ο Χρήστος Σιδέρης, λόγω ενοχλήσεων στο δεξί πόδι. Η προετοιμασία του ΑΡΗ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 06/01 με μία μεσημεριανή προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Πάτρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.