Άρης: Με την αύρα του Μήτρογλου στην Τρίπολη - Οι πιθανές ενδεκάδες

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2021

Ο Άρης συνεχίζεται τον αγωνιστικό του Γολγοθά με τα συνεχή παιχνίδι, με την σημερινή (30/1) εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο  Ακης Μάντζιος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μαντσίνι και ο Μάνος αναμένεται να επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος δεν αποκλείεται, κάποια στιγμή στο ματς, να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Αρης δεν έχει στο κάδρο του κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, προκειμένου να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος. Το ματς με τον Αστέρα, βέβαια, δεν είναι εύκολο, παρόλα αυτά ο Αρης είναι καλύτερος, όπως έδειξε και στο... πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου. 

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Σιαμπάνης θα βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ, ο Μπεναλουάν επιστρέφει δίπλα στον Ροζ, ο Σάκιτς θα παίξει στα δεξιά και ο Ιωάννου στα αριστερά. Ο Τζέγκο θα βρεθεί δίπλα στον Σάσα, λίγο πιο μπροστά τους θα τοποθετηθεί ο Μπερτόγλιο, ο Γκάμα θα μείνει στη δεξιά πτέρυγα και ο Γκαρσία, εκτός απροόπτου- θα αγωνιστεί αριστερά. Στην κορυφή θα βρεθεί ο Μάνος.

Ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να παραταχθεί με τον Τσίφτση κάτω από τα γκολποστ, τους Κώτσιρα, Τασουλή, Κάστανο και Σουάρεθ στην άμυνα, τους Καπίγια, Μπελόκ και Βαλιέντε στα χαφ και τους Σίτο, Ριέρα και Λ. Φερνάντεθ στην γραμμή κρούσης.

Ο αγώνας αρχίζει στις 17:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.