Άρης: Μαζεύει τα κομμάτια του για τον μοναδικό εναπομείναντα στόχο, τα πλέι οφ

Γιώργος Στράντζαλης29 Ιανουαρίου 2022

Μετά από ένα οδυνηρό αποτέλεσμα η επόμενη μέρα και η διαχείριση της κατάστασης είναι τα πλέον δύσκολα και απαιτούν καθαρό μυαλό. Ο αποκλεισμός του Άρη από τη Λαμία έβαλε τέλος σε έναν μεγάλο στόχο που είχε η ομάδα (και για) φέτος, αλλά η σεζόν δεν τελείωσε. Οι Κιτρινόμαυροι είναι υποχρεωμένοι να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να ανασυνταχθούν ώστε να διεκδικήσουν τον μοναδικό εναπομείναντα στόχο, αυτόν της συμμετοχής τους στα Play off.

Σε αυτή τη (δύσκολη) επόμενη μέρα του αποκλεισμού και της διαχείρισής του όμως απαιτούνται και κάποιες αποφάσεις. Η πρώτη απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη είναι να στηρίζει τον Άκη Μάντζιο στον τεχνική ηγεσία. Πρόκειται για ειλημμένη απόφαση, παρά τις πιέσεις που δέχτηκε από… τρίτους ο επικεφαλής της ΠΑΕ, καθώς θεωρεί ότι οι ευθύνες του προπονητή στο προχθεσινό παιχνίδι είναι ελάχιστες σε σχέση με τις ευθύνες που φέρουν οι ποδοσφαιριστές.

Πολλοί είναι εκείνοι που μετά το παιχνίδι στη Λαμία ζητούσαν το “κεφάλι” του Μάντζιου, ο οποίος είναι γεγονός ότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Ο Καρυπίδης ωστόσο πήρε την απόφαση να τον στηρίξει μέχρι τέλους.

Η δεύτερη απόφαση που πήρε αφορά στην ενίσχυση της ομάδας, επισπεύδοντας τις διαδικασίες. Μία απόφαση την οποία βέβαια θα έπρεπε να έχει πάρει εδώ και καιρό ούτως ώστε να καλυφθούν οι αδυναμίες του ρόστερ. Έστω και την ύστατη στιγμή όμως, κι έχοντας χάσει έναν μεγάλο στόχο όπως είναι η διεκδικήσει του Κυπέλλου, ο επικεφαλής της ΠΑΕ είναι έτοιμος να επικυρώσει συμφωνίες με τουλάχιστον 3-4 προσθήκες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ήδη έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ντουκουρέ και αναμένονται εξελίξεις στα υπόλοιπα μέτωπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.