Άρης - Μακάμπι Χάιφα 2-2: Επέστρεψε από το 0-2 με Ντουκουρέ και Πάλμα

Κωστής Παναγιώτου04 Δεκεμβρίου 2022

Ο Άρης παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 έδειξε αντίδραση και με δύο γκολ μετά το 90ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει τη Μακάμπι Χάιφα σε 2-2, με τον Ντουκουρέ να σημειώνει το ένα από τα δύο τέρματα και να συνδυάζει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο πρώτο φιλικό αγώνα της ομάδας του Άλαν Πάρντιου στη χειμερινή διακοπή οι "κίτρινοι" κοντραρίστηκαν με τη Μακάμπι Χάιφα, η οποία συμμετείχε φέτος στους ομίλους του Champions League, ενώ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα του Ισραήλ

Ο Πάρντιου δοκίμασε ένα διαφορετικό σύστημα, παρατάσσοντας την ομάδα του με 3-5-2 και τους παίκτες του να βγάζουν αυτοματισμούς παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, ενώ είχε και δύο δοκάρια μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.

Το πρώτο γκολ για τη Μακάμπι πέτυχε ο Πιερό στο 10', στο 69' ο Τσιμποτά σημείωσε και το δεύτερο τέρμα των Ισραηλινών. Οι "κίτρινοι" δεν παράτησαν το παιχνίδι και με τον Ντουκουρέ μείωσαν σε 1-2, στο 90+1'. Δύο λεπτά αργότερα (90+3') ο Άρης κέρδισε πέναλτι με τον Πάλμα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Άρης : Σιαμπάνης (66' Κουέστα), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Καμάτσο (77' Μαρμαρίδης), Μαζικού (83' Παναγίδης), Νταμπό (83' Σγούρος), Ματέο (73' Ντουκουρέ), Ροντρίγκες (66' Μάνου Γκαρσία), Γκρέι (63' Ιτούρμπε), Πάλμα.

Μακάμπι Χάιφα : Μασπάτι, Σεκ, Γκέρσον, Μέιρ, Κορνούντ, Μοχάμεντ, Φανί, Τσέρι, Τσιμπότα, Ατζίλι και Πιερό. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Αράντ, Γκόλντμπεργξ, Ελιγιάχου, Μενάχεμ, Λεβί, Νταβίντ, Ρουκάβτσι, Σιμόλ, Λάι, Γιαρίν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.