Άρης: Λύνει τα ban και παίρνει «τριάρι» - Προσπάθεια για τον Εσθονό Ντρελ

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2022

Η άρση των τεσσάρων ban αποτελεί την τελευταία εκκρεμότητα που καλείται να διευθετήσει η ΚΑΕ Αρης ούτως ώστε να αφοσιωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι και σύμφωνα με πληροφορίες της σημερινής «Μ» βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών για την επίλυση του προβλήματος.

Η επιβολή των απαγορεύσεων από τη FIBA (σ. σ. BAT) ήταν αναμενόμενη καθώς οι «κίτρινοι» δεν είχαν τη δυνατότητα ανταπόκρισης στις δόσεις. Οι συμφωνίες είχαν γίνει με το δεδομένο της είσπραξης ενός ποσού της τάξεως των 250.000-300.000 ευρώ από τη φορολόγηση του στοιχήματος. Το ποσό όχι μόνο δεν καταβλήθηκε αλλά χάθηκε κιόλας. Κι έτσι ο Ντέβιν Μαρμπλ έχει να λαμβάνει μία ακόμη δόση, ο Βίκτορ Σανικίντζε έχει να εισπράττει ένα ποσό της τάξεως των 60-70 χιλιάδων ευρώ και ακόμη 80.000 ευρώ είναι προς τους Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχουν σταλεί οι προτάσεις στους νομικούς εκπροσώπους των τεσσάρων αθλητών και αναμένονται οι απαντήσεις τους. Αυτό το ζήτημα πρέπει να λυθεί το αργότερο μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας ούτως ώστε να εκδοθούν τα δελτία των νέων παικτών και να μην αντιμετωπίσει η ομάδα το παραμικρό ζήτημα ως προς τη συμμετοχή της στην προκριματική φάση του FIBA Europe Cup.

Το αργότερο μέχρι αύριο θα οριστικοποιηθεί το ζήτημα του βασικού φόργουορντ καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα από την τελευταία επαφή που έγινε με τον Χένρι Ντρελ. Αν ο Εσθονός παραμείνει αρνητικός αυτομάτως θα ενεργοποιηθεί λύση από την αμερικάνικη αγορά με την προοπτική μάλιστα να έρθει στη Θεσσαλονίκη στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας και να είναι στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη στον αγώνα με τη λιθουανική Γουλφς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.