Άρης: Κυνηγάει το πρώτο τρίποντο για το 2022

Γιώργος Στράντζαλης23 Ιανουαρίου 2022

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τριών ημερών θα αναμετρηθούν Αρης και Λαμία στη Θεσσαλονίκη. 

Μετά το 0-0 στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης για το Κύπελλο, σήμερα κοντράρονται για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. 

Τα τελευταία χρόνια ο Αρης έχει “φτιάξει” ευνοϊκή παράδοση κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας και για την ακρίβεια, οι Κιτρινόμαυροι νίκησαν με 1-0 και 3-1 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τις σεζόν 2018-19 και 2020-21, αντίστοιχα, ενώ ισόπαλη (1-1) έληξε η αναμέτρηση της σεζόν 2019-20. 

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, στη Λαμία, ο Αρης πέρασε νικηφόρα με 1-0, πέρυσι η Λαμία τον κέρδισε για πρώτη φορά, ενώ στον αγώνα της προπέρσινης σεζόν οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες.

Δεν ανακοίνωσε αποστολή, με Σιαμπάνη στην εστία

Ο Αρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του σημερινού με τη Λαμία και για πρώτη φορά φέτος η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ ανέφερε ότι η ομάδα αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

 Το βέβαιο είναι ότι ο Άκης Μάντζιος προσανατολίζεται στη σκέψη των λίγων αλλαγών στο αρχικό σχήμα πέραν ασφαλώς αυτών που είναι απαραίτητες λόγω προβλημάτων τραυματισμών. 

Για παράδειγμα, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ντάνιελ Μαντσίνι καθώς επίσης και οι Χουλιάν Κουέστα, Ντένις καθώς υπέστησαν θλάση στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία. Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθος των θλάσεων, ωστόσο η κατάσταση του δεύτερου είναι πιο σοβαρή. Αυτό σημαίνει ότι ο Μάριος Σιαμπάνης προβλέπεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.