Άρης: Κρίσιμη μέρα για Νταρίντα

Γιώργος Στράντζαλης14 Αυγούστου 2023

Κανένας ακόμη δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τις πιθανότητες που έχει ο Βλάντιμιρ Νταρίντα να συμπεριληφθεί στο αρχικό πλάνο του Τερζή στη ρεβάνς του Άρη απέναντι στη Ντινάμο στο Βουκουρέστι (17/8, 20:00).

Αυτές ενδεχομένως να ξεκαθαρίσουν στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, οπότε θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης του Τσέχου μέσου, ο οποίος παραμένει αμφίβολος μετά τον τραυματισμό (κάκωση στην ποδοκνημική) που είχε στο πρώτο ματς με τους Ουκρανούς, στο Βικελίδης.

Στη χθεσινή προπόνηση πάντως ο Νταρίντα δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και έκανε ατομική, αλλά ουσιαστική η μέρα της… κρίσης είναι η σημερινή καθώς θα φανεί αν έχει ξεπεράσει και σε τι βαθμό το χτύπημα. Ο ίδιος πάντως επιμένει να λέει στους συμπαίκτες του ότι θα είναι έτοιμος, ενδεικτικό ίσως και της μεγάλης θέλησης που έχει να βρεθεί στο πλάνο του προπονητή και να συμβάλλει με την παρουσία του στην προσπάθεια του Αρη να πετύχει μία πολύ μεγάλη πρόκριση.

Στο μεταξύ, ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ν’ ακολουθεί ο Γιακούμπ Μπράμπετς με τις πιθανότητες για συμμετοχή στο ματς της Πέμπτης να είναι από ελάχιστες έως… μηδαμινές, καθώς ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός δεν είναι ακόμη σε θέση να “βγάλει” παιχνίδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.