Άρης: Κρίσιμα 24ώρα για τον στόπερ

Γιώργος Στράντζαλης31 Ιουλίου 2022

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού αποτελεί εδώ και καιρό μεταγραφική προτεραιότητα για τον Αρη καθώς Φαμπιάνο και Μπράμπετς είναι οι μοναδικές διαθέσιμες επιλογές αυτή τη στιγμή για τον Χερμάν Μπούργος. 

Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν παίκτες “πρώτης γραμμής”, έχοντας… ρίξει δίχτυα στην αγορά της Ισπανίας τσεκάροντας αμυντικούς με θητεία στην LaLiga. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες η ΠΑΕ άφηνε να εννοηθεί ότι γίνεται προσπάθεια για μια σπουδαία μεταγραφική επιλογή. Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί όμως τα τελευταία 24ώρα, η περίπτωση του Ρίτσεντλι Μπαζόερ φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος και είναι μια επιλογή που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ο Αρης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, έχοντας ως σύμμαχο στις διαπραγματεύσεις και τη θετική γνώμη του παίκτη στην προοπτική να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Πληροφορίες της “Μ” αναφέρουν ότι και χθες υπήρξε νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και είναι πιθανό ακόμα και σήμερα να ξεκαθαρίσουν οι πιθανότητες της μεταγραφής του. Ειδάλλως, αυτό θα γίνει στα επόμενα 24ώρα καθώς πρόθεση της διοίκησης είναι να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού πριν από τα παιχνίδια με την Μακάμπι. Αν κι αυτό είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από τις διαπραγματεύσεις και το πώς θα κυλήσουν τα επόμενα 24ώρα, τα οποία και θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμα.

Ο 26χρονος Ολλανδός αμυντικός, με θητεία πέρυσι στη Φίτεσε, όπου έκανε 36 συμμετοχές, έχει όλο το αγωνιστικό πακέτο που ψάχνουν οι «κιτρινόμαυροι» και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στον άξονα της μεσαίας γραμμής, είτε ως “6άρι” είτε και ως εσωτερικός μέσος. Είναι έμπειρος, έχοντας περάσει και από ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Βόλφσμπουργκ και η Πόρτο, ενώ ήταν και μέλος της εθνικής Ολλανδίας, και προέρχεται από γεμάτη σεζόν στο Πρωτάθλημα της χώρας του. Στον Αρη εκτιμούν ότι με την παρουσία του θα “θωρακιστούν” τα μετόπισθεν και θα δημιουργηθεί μια ισχυρή τριάδα. Δεν είναι βέβαια η μοναδική περίπτωση στόπερ που εξετάζεται, καθώς στον Αρη έχουν ξεχωρίσει κι άλλες 2-3 επιλογές με τις οποίες και διαπραγματεύονται. Σημειώνεται δε, ότι η περίπτωση του Όσκαρ Μιγκέθα έχει αποκλειστεί καθώς ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, όπως ανέφεραν και χθες τα ισπανικά media, κλείνει συμβόλαιο με τη Θέλτα έως το 2026.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.