Άρης - Κουέστα: Δεν βρίσκουν σημείο επαφής

Γιώργος Στράντζαλης23 Ιουλίου 2020

Συνεχώς αλλάζουν τα δεδομένα στις επαφές του Αρη με τον Χουλιάν Κουέστα για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η παραμονή του στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια ήταν από τις βασικές προτεραιότητες του Αρη, φαίνεται όμως πολύ δύσκολα οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό σημείο επαφής στο οικονομικό ώστε να επεκταθεί η συνεργασία τους. 

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν προχωρήσει στην κατάθεση πρότασης στον Κουέστα και μάλιστα πιο αυξημένοι από την αρχική, ωστόσο η πλευρά του Ισπανού τερματοφύλακα εμμένει στις υψηλές της απαιτήσεις. Συνεπώς, η εστία διαφωνίας δεν έχει αλλάξει, με τη βασική διαφορά να είναι για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του παρά για τον πρώτο, όπου υπάρχει σχεδόν ταύτιση και το ποσό που του προσφέρει ο Αρης είναι κοντά στις 180 χιλιάδες ευρώ.  

Με τις υπάρχουσες συνθήκες, κι αν ο Κουέστα δεν υποχωρήσει μέσα στο επόμενο 48ωρο, πολύ δύσκολα θα προκύψει οριστική συμφωνία. Στο ενδεχόμενο αυτό ήδη υπάρχει έτοιμη βασική εναλλακτική. Πρόκειται για τον Μπάλαζ Μέγερι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και τα “θέλω” του στο οικονομικό είναι τέτοια που μπορεί να οδηγήσει άμεσα σε συμφωνία. 

Το συμβόλαιό του Ούγγρου (σσ κάτι περισσότερο από 100 χιλιάδες ευρώ) ταυτίζεται με το οικονομικό πλαίσιο που έχει τεθεί στον Αρη για τα συμβόλαια της νέας σεζόν και αποτελεί την πρώτη επιλογή σε περίπτωση οριστικής διαφωνίας με τον Κουέστα. Η δεύτερη εναλλακτική ακούει στο όνομα του Κάρλος Άμπαντ, οποίο φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ξάνθης. 

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έκανε καλή σεζόν, αλλά το δύσκολο στη δική του περίπτωση είναι ότι ανήκει μέχρι το 2022 στην Τενερίφη. Συνεπώς, είτε θα πρέπει να μείνει ελεύθερος είτε να παραχωρηθεί από την ισπανική ομάδα δανεικός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.