Άρης: Κληρώνει σήμερα για τη διεξαγωγή του ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Γιώργος Στράντζαλης04 Ιανουαρίου 2022

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα φανεί αν αύριο, στο γήπεδο της Λεωφόρου, αναμετρηθούν ο Παναθηναϊκός με τον Αρη για την εμβόλιμη, 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, ή η σέντρα του ντέρμπι θα αναβληθεί και θα οριστεί από την Λίγκα σε νέα ημερομηνία. 

Η ανησυχία είναι υπαρκτή, αν και στον Αρη δεν είναι υπέρ της αναβολής καθώς το αγωνιστικό πρόγραμμα τον Ιανουάριο είναι ήδη επιβαρυμένο με πολλά παιχνίδια, ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ασφαλώς και την κατάσταση με την πορεία του κορωνοϊού και τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν στις επόμενες εβδομάδες.

 Αυτό όμως θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν σήμερα, μετά τον νέο εργαστηριακό έλεγχο Covid-19 στον οποίο θα υποβληθούν όλα τα μέλη και των δύο ομάδων. Στην περίπτωση του Αρη, αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερα ενεργά κρούσματα ποδοσφαιριστών. 

Το πρωί στις 10 όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί σε επαναληπτικό τεστ, όπως απαιτεί το πρωτόκολλο υγιεινής της Λίγκα πριν από τη σέντρα ενός αγώνα. Συνεπώς, αν στα ήδη τέσσερα ενεργά κρούσματα προκύψουν τρία ακόμη, τότε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα οδηγηθεί σε αναβολή. 

Στο στρατόπεδο των Πράσινων τα κρούσματα είναι επίσης τέσσερα, με τη διαφορά ότι τα δύο αφορούν μέλη του stuff. Σε αντίθεση με τα ενεργά κρούσματα στον Αρη τα οποία αφορούν ποδοσφαιριστές και δεν υπολογίζονται στο πλάνο του Άκη Μάντζιου. 

Επίσης, δεν υπολογίζονται και οι δύο που είχαν βρεθεί θετικοί στον Covid-19 με την ολοκλήρωση της άδειας των Χριστουγέννων και οι οποίοι παραμένουν σε καραντίνα εκτός Ελλάδας (σσ ίσως επιστρέψουν εντός της εβδομάδας). Οπότε, η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη καθώς θα φανεί αν τελικά γίνει το ντέρμπι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.