Άρης: Κλείνει συμφωνίες

Γιώργος Στράντζαλης18 Ιανουαρίου 2022

Σε ακόμη ένα παιχνίδι η εικόνα που παρουσίασε ο Αρης “φωνάζει” για ενίσχυση του ρόστερ. Ο Άκης Μάντζιος είδε πολλά από τα (θεωρητικά) βαριά του χαρτιά να μην αποδίδουν βάσει των προσδοκιών και να μην ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ενός αγώνα, που είχε αποκτήσει τον χαρακτήρα “must win”.

Μεταξύ των αποφάσεων που πήρε ο Θόδωρος Καρυπίδης, μετά την απώλεια βαθμών στη Ριζούπολη, είναι η επίσπευση όλων των διαδικασιών ούτως ώστε να “τελειώσουν” άμεσα μεταγραφικά ζητήματα που αυτή τη στιγμή είναι σε εκκρεμότητα. Σε σημείο μάλιστα που γίνεται λόγος ακόμα και για ανακοινώσεις συμφωνιών εντός της τρέχουσας εβδομάδας, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Ο Αρης αγωνιστικά καλείται να διορθώσει αρκετά προκειμένου να βρει την χαμένη του ταυτότητα, επαναφέροντας στοιχεία του παιχνιδιού που τον έκαναν να ξεχωρίζει στο προηγούμενο διάστημα. Την ίδια στιγμή όμως είναι φανερή και η ανάγκη ενίσχυσης, η δυνατότητα επιπλέον επιλογών στον προπονητή ο οποίος βλέπει τις τελευταίες αγωνιστικές μια προβληματική εικόνα από αρκετούς βασικούς παίκτες της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή ο Αρης είναι σε προχωρημένες επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους σε συγκεκριμένες θέσεις και οι ιθύνοντες παλεύουν να τις μετατρέψουν σε οριστικές συμφωνίες άμεσα. Κατά πληροφορίες, οι επαφές αφορούν παίκτες που θα ενισχύσουν τον κεντρικό άξονα (σσ κεντρικός χαφ), τα άκρα της επίθεσης καθώς και την άμυνα. 

Κάτι επίσημο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι μεσοβδόμαδα θα προκύψουν (νέες) συμφωνίες, μετά από αυτή με τους Λουίς Πάλμα και Μάρβιν Πίρσμαν. Με τον τελευταίο απομένει να βρεθεί σημείο επαφής και με τον ΠΑΣ Γιάννινα ούτως ώστε ο Βέλγος να έρθει από τον Ιανουάριο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.