Άρης: Κλείνει άμεσα γυμναστή, έρχεται Θεσσαλονίκη ο Καμαρά

Γιώργος Στράντζαλης08 Ιανουαρίου 2023

Αύριο, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Μετά την οριστική συμφωνία του Αρη με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Μαυριτανού επιθετικού, μέχρι το τέλος της σεζόν, εκείνο που απομένει είναι η άφιξη του ποδοσφαιριστή και η ενσωμάτωσή του στο προπονητικό πλάνο προκειμένου να είναι έτοιμος ενόψει των διαδοχικών απαιτητικών αγώνων που έχει ο Αρης στη συνέχεια του Πρωταθλήματος αλλά και στον θεσμό του Κυπέλλου.

Με την άφιξη του Καμαρά στη Θεσσαλονίκη, ο Άλαν Πάρντιου θα τον αξιολογήσει άμεσα ούτως ώστε να διαπιστώσει την αγωνιστική του κατάσταση και να δει πότε θα μπορεί να τον υπολογίζει.

Ο Βρετανός προπονητής γνωρίζει καλά τι μπορεί να του δώσει σε αγωνιστικό επίπεδο ο Καμαρά και το πιθανότερο είναι να τον χρησιμοποιήσει άμεσα στο πλάνο, ενδεχομένως να του δώσει και μερικά λεπτά στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Αυτό βεβαία θα εξαρτηθεί από την ανταπόκριση του ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις. 

Στο μεταξύ, η αναζήτηση γυμναστή συνεχίζεται καθώς ο Νίκος Αμανατίδης θα αποχωρήσει από το τεχνικό τιμ για να ενσωματωθεί σε αυτό της Κράσνονταρ, μετά την δελεαστική πρόταση που δέχτηκε από τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ήδη από προχθές έχουν γίνει επαφές με κάποιους υποψήφιους γυμναστές, οι οποίες θα συνεχιστούν και στα επόμενα 24ωρα. Στον Αρη θέλουν να κάνουν τη σωστή επιλογή και γι’ αυτό αξιολογούν ξεχωριστά την κάθε πρόταση που έχουν. Στόχος ωστόσο είναι το θέμα να κλείσει άμεσα, ει δυνατόν και πριν από το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Τετάρτη.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.