Άρης: Κι όμως, είναι καλύτερα

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2021

Απώλειες βαθμών όπως αυτές που έχει ο Άρης στο φετινό Πρωτάθλημα, κόντρα σε ΟΦΗ, Απόλλωνα και Ιωνικό, ήταν αρκετές για να… φέρουν από νωρίς την αμφισβήτηση και να δημιουργήσουν ένα κλίμα εσωστρέφειας στο κλαμπ. 

Οι υψηλές προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το καλοκαίρι από τη διοίκηση, με τις μεταγραφές που έγιναν και προκάλεσαν… θόρυβο λόγω και των χρημάτων που δαπανήθηκαν, δεν είχαν την ανάλογη ανταπόκριση στον αγωνιστικό χώρο. Σε θεωρητικό πάντα επίπεδο γιατί στην πράξη, ρίχνοντας μια ματιά στη βαθμολογική συγκομιδή του Άρη στο αντίστοιχο σετ αγώνων που έδωσε, θα δούμε ότι είναι στο +6 από πέρυσι.

Οι Κιτρινόμαυροι είναι κερδισμένοι βαθμολογικά στα αντίστοιχα παιχνίδια του Πρωταθλήματος, καθώς στην εξάδα των φετινών έχουν παραπάνω δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Εξαιρείται η φετινή ήττα από τον Ιωνικό, αφού η ομάδα της Νίκαιας είναι νεοφώτιστη στην Super League.

Συνεπώς, στους έξι αντίστοιχους αγώνες ο Αρης είναι κερδισμένος έξι βαθμούς. Η μεγάλη προς όφελός του διαφορά έγκεινται στο γεγονός πως ενώ την περασμένη σεζόν ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και στη Λαμία στην τρέχουσα κέρδισε τα δύο αυτά ματς, ενώ νίκησε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι όπου πέρυσι είχε αναδειχθεί ισόπαλος και πέτυχε εμφατική νίκη επί του Παναιτωλικού τον οποίο δεν είχε καταφέρει πέρυσι να νικήσει στην έδρα του (0-0). Η μόνη “διαφορά” είναι ότι ενώ είχε κερδίσει τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στην τρέχουσα σεζόν αναδείχθηκε ισόπαλος.

Από την άλλη, μπορεί να θεωρηθεί χαμένος στη σούμα των βαθμών που πήρε στις πρώτες επτά αγωνιστικές. Υπό την έννοια ότι πέρυσι τέτοια περίοδο είχε ήδη 19 βαθμούς (νίκες με Λαμία εντός, Βόλο εκτός, Παναθηναϊκό εκτός, Απόλλων εντός, Τρίπολη εντός) και ισοπαλία με τα Γιάννινα. Φέτος, στην… ποδοσφαιρική βαθμολογία έχει 14 βαθμούς, τρεις πίσω από την πρώτη θέση, αλλά με την υπόθεση των μείον έξι βαθμών που εκκρεμεί (σσ ο Αρης έχει προσφύγει στο CAS) έχει οκτώ βαθμούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.