Άρης: Καταλήγει σε Αρ Τζέι Χάντερ ο Καστρίτης

Στέλιος Παρθενάκης20 Οκτωβρίου 2022

Ο Αμερικάνος, Αρ Τζέι Χάντερ φαίνεται να είναι ο παίκτης που θα αποτελέσει τον έκτο ξένο του Άρη, αφού όπως όλα δείχνουν σε αυτόν κατέληξε ο Γιάννης Καστρίτης για να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο 28χρονος φόργουορντ έχει περάσει από το ΝΒΑ και την G League ενώ τις σεζόν 2019/20 και 2020/21 αγωνίστηκε στην Τουρκία, στην Τουρκ Τέλεκομ (9,8 πόντους ανά ματς) και στη Γαλατά αντίστοιχα (9 πόντους ανά ματς). Την σεζόν 2021/22 μετακόμισε στην Αυστραλία, στους Σίνδει Κινγκς. Το τελευταίο του ματς, εκεί, ήταν τον Γενάρη του 2022. Ενας τραυματισμός τον άφησε εκτός για το επόμενο διάστημα, αλλά πλέον έχει επανέλθει, ξεκινώντας προπονήσεις στις ΗΠΑ. Το ρεκόρ καριέρας του ήταν το 2018, όταν πέτυχε 48 πόντους σε ματς της G League.

Η αποχή του κι αυτό το πρόβλημα τραυματισμού από το οποίο είχε ταλαιπωρηθεί ο παίκτης, είναι από τα θέματα που προβληματίζουν. O Γιάννης Καστρίτης ελπίζει να δικαιωθεί με την περίπτωσή του και παράλληλα να μπορέσει ο παίκτης να είναι παρών με την ΑΕΚ.

O Χάντερ -μεταξύ άλλων- διακρίνεται για το… καλό χέρι που διαθέτει (σ.σ. ιδιαίτερα καλός έξω από τα 6.75). Το ρεκόρ καριέρας του ήταν το 2018, όταν πέτυχε 48 πόντους σε ματς της G League!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.