Δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη ο Αλέξης Κούγιας χωρίς χρηματική αμοιβή

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2022

Τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη ανέλαβε ο έγκριτος νομικός, Αλέξης Κούγιας και μάλιστα χωρίς να αξιώνει κάποια χρηματική αμοιβή!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του «πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια οι Πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης και του ζήτησαν να αναλάβει ως δικηγόρος της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου οπαδού του Άρη, από απάνθρωπους οπαδούς (περίπου δέκα) του ΠΑΟΚ, σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο Πρόεδροι ζήτησαν από τον κ. Κούγια να αναλάβει η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης Θεσσαλονίκης την αμοιβή του κ. Κούγια στο δικαστήριο και σε όλη τη διαδικασία αλλά ο κ. Κούγιας αρνήθηκε και τους δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος προς υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος των δέκα δραστών, εντελώς δωρεάν».

Ανακοίνωση επί του θέματος υπήρξε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ στην οποία και αναφέρει:

Την υποστήριξη της κατηγορίας για την οικογένεια του 19χρονου θύματος, οπαδού του Άρη, που δολοφόνησαν άγρια δέκα οπαδοί του ΠΑΟΚ, θα αναλάβει δωρεάν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κος Αλέξης Κούγιας, κατόπιν αιτήματος των Προέδρων της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη, κ.κ. Καρυπίδη και Αρβανίτη.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ σε ένδειξη συμπαράστασης προς τις οικογένειες και των τριών θυμάτων των απάνθρωπων δέκα δολοφόνων, οι οποίοι δολοφόνησαν τον έναν οπαδό και τραυμάτισαν τους άλλους δύο, θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Δυστυχώς και στη Λάρισα αυτοονομαζόμενοι οργανωμένοι οπαδοί, που έχουν κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα κακουργήματα, αντί να αποδοκιμάζονται από το σύνολο των δημοσιογράφων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Λάρισας, διαφημίζουν τις εκβιαστικές συμπεριφορές τους και προβάλλουν πανό όπου απειλείται η ζωή του κ. Κούγια και μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Τα ίδια πρόσωπα είναι παρόντα με μαύρα ρούχα και μαύρες κουκούλες σε όλους τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, η οποία συμμετέχει στη Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας, βιαιοπραγώντας και εξυβρίζοντας τους ολιγοστούς οπαδούς των αντιπάλων ομάδων της Ερασιτεχνικής, της οποίας αποτελούν και τους μοναδικούς οπαδούς.

Τους συγκεκριμένους κακοποιούς και δήθεν οπαδούς της ΑΕΛ έχει καταγγείλει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ στον Εισαγγελέα Εφετών, κ. Δασκαλόπουλο, και ήδη διενεργείται από την Ασφάλεια Λαρίσης προανακριτική διαδικασία.

Επιτέλους πρέπει να διώξουμε όλους τους εγκληματίες από το ποδόσφαιρο, που έχουν απομακρύνει τις οικογένειες και τα παιδιά τους από τα γήπεδα, και αυτό είναι ιερή υποχρέωση όλων μας για να μη θρηνήσουμε και στη Λάρισα θύματα.

Τελευταία εμφάνιση αυτών των εγκληματιών έγινε στο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπου και οπαδούς μας οικογενειάρχες και μικρά παιδιά προπηλάκισαν, που τους αποδοκίμαζαν, και καταστροφές στο ιστορικό γήπεδό μας προξένησαν.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.