Άρης: Κάποιος (στόπερ) κερδίζει, κάποιος... χάνει

Μάνος Χατζάκης16 Αυγούστου 2021

Περίπου μιάμιση ώρα πριν το ημερολόγιο δείξει 16 Αυγούστου, επέλεξε η ΠΑΕ να γκρεμίσει τις γέφυρες, που έχτιζε ο Αλεχάντρο Αρίμπας και να κόψει την όρεξη στον ισπανό στόπερ.

Την όλη ιστορία με τον ισπανό στόπερ, την παραθέσαμε
 πριν την αναπαράγουν τα ισπανικά, αλλά και εγχώρια ηλεκτρονικά Media.

Οι Ισπανοί έδωσαν (;) το έναυσμα για διαρροή βράδυ Δεκαπενταύγουστου, που έλεγε ότι η ΠΑΕ Άρης δεν ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, όσο κι αν ο 32χρονος αμυντικός της Οβιέδο προσπαθούσε να χωρέσει στα "κιτρινόμαυρα".

Πράγματι, όπως είχαμε αναφέρει και στο σχετικό ρεπορτάζ, ο Μπρόρσον παρά τις κόνξες της Μάλμε και του ατζέντη του, αποτελούσε αντικείμενο πόθου συγκεκριμένων ανθρώπων εντός ΠΑΕ, οι οποίοι δεν ήθελαν τον Αρίμπας, δείχνοντας -για τους δικούς τους λόγους- ξεκάθαρη προτίμηση στον Σουηδό.

Αίφνης, ο στόπερ της Μάλμε μετατράπηκε -και πάλι- σε πρώτο στόχο των "κιτρινόμαυρων", αν και λίγα 24ωρα πριν, αφηνόταν να εννοηθεί πως ο Άρης δεν θα ασχοληθεί μαζί του. Τελικά, ο Σκανδιναβός ή όποιος άλλο στόχος επικρατήσει και έρθει, για να βοηθήσει στο κέντρο της άμυνας, πρέπει να έχει μεγαλύτερες... πλάτες από εκείνες του Αρίμπας, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε, για να δείξει... μετάνοια, αλλά οι προθέσεις του δεν έπεισαν τους διοικούντες, οι οποίοι δεν του συγχωρούν (εν μέρει δικαιολογημένα) την αλλαγή πλεύσης στο θέμα του συμβολαίου του.

Οι προτιμήσεις είναι διαφορετικές σε τέτοιο βαθμό, που να διαρρέεται ότι ο Άρης δεν ασχολείται με έναν ποδοσφαιριστή της Οβιέδο, βράδυ Δεκαπενταύγουστου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.