Άρης: Καμία επαφή για Ματέο

Metrosport Team05 Μαΐου 2020

Θέμα χρόνου ήταν να γίνει σύνδεση του ενδιαφέροντος από τον Ερυθρό Αστέρα για τον Λίντσεϊ Ροζ με την πιθανότητα επιστροφής του Ματέο Γκαρσία στον Άρη. Το ερώτημα είναι πόσο ρεαλιστικό μπορεί να είναι αυτό το σενάριο; Κατ’ αρχάς δεν είναι εύκολο να μπει ο Άρης σε διαδικασία συζητήσεων είτε με τον παίκτη είτε με τον Ερυθρό. Η ομάδα από την Σερβία πλήρωσε σχεδόν δύο εκατομμύρια για να τον αποκτήσει, του έδωσε συμβόλαιο για τρία χρόνια με ετήσιες αποδοχές σχεδόν 500 χιλιάδες.

Νούμερα τα οποία αυτή τη στιγμή είναι αποτρεπτικά για τους κιτρινόμαυρους, ενώ δεν προκύπτει από πουθενά ακόμη και το ενδεχόμενο «ανταλλαγής», καθώς ο Άρης αν μπει σε διαδικασία να δώσει τον Ροζ θα το κάνει για να έχει οικονομικό όφελος. Από την άλλη και ο Ματέο Γκαρσία δεν είναι βέβαιο ότι θα ήθελε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να αποσυρθεί από το υψηλότερο επίπεδο του Champions League.

Πληροφορίες από τη Σερβία αναφέρουν επίσης ότι η περίπτωση του Αργεντίνου δεν τέθηκε καν στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών.

* Από την έντυπη έκδοση της «Μ»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.