Άρης - Καμαρά, η επιστροφή και τα αγωνιστικά δεδομένα της

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2022

Ο Άρης έχει σε πρώτο πλάνο την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Νταρίντα, με τους «κιτρινόμαυρους» πλέον να θέλουν να ολοκληρώσουν και τη μεταγραφή ενός επιθετικού ο οποίος θα δώσει... λύση στη μοναξιά του Άντρε Γκρέι, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Άρη.

Όπως διαβάσατε μέσα από το Metrosport.gr, οι «κιτρινόμαυροι» και ο Άλαν Πάρντιου εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση του Καμαρά, με τον προπονητή του Άρη να θεωρεί πως τα χαρακτηριστικά του Καμαρά ταιριάζουν μ’ αυτά του Γκρέι οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ότι οι δύο επιθετικοί μπορούν να βρουν χημεία και να οδηγήσουν στη λύση ενός προβλήματος που δείχνει να αντιμετωπίζει ο Αρης τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση.

Ο Καμαρά από την ημέρα που πήγε στον Ολυμπιακό δεν έχει βρει χώρο όχι μόνο στην ενδεκάδα αλλά και στον πάγκο των Πειραιωτών, με την ομάδα του να θέλει να τον παραχωρήσει είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με αγορά, καθώς δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Μίτσελ.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε τελευταία φορά με την ομάδα του στις 3/11 στον αγώνα με τη Νάντ, ωστόσο ο αγωνιστικός του χρόνος είναι χαμηλός, καθώς έχει αγωνιστεί μόνο 250 λεπτά, κάτι που ενδεχομένως να προβληματίζει για την αγωνιστική του ετοιμότητα, ωστόσο ο ίδιος αν ολοκληρωθεί η επιστροφή του στον Άρη δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.