Ο Άρης καλύπτει τα τελευταία κενά παρά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

Metrosport Team12 Αυγούστου 2022

Το ευρωπαϊκό ταξίδι μπορεί να ήταν για ακόμη χρονιά σύντομο για τον Άρη, όμως τώρα πρέπει να αφοσιωθεί στον «δρόμο» του πρωταθλήματος, ώστε να διανύσει περισσότερα χιλιόμετρα και να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή.

Οι «κίτρινοι» οφείλουν να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και να βάλουν και πάλι σε πρώτο πλάνο το πρωτάθλημα. Η ομάδα λοιπόν πρέπει να εστιάσει αποκλειστικά στις εγχώριες υποχρεώσεις της, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Λεβαδειακό. 

Για να γίνει όμως αυτή η αρχή με τον καλύτερο τρόπο, οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται για να καλύψουν τις εκκρεμότητες που έχουν μείνει στο ρόστερ, με τρεις κινήσεις να βρίσκονται στο επίκεντρο. 

Αυτές αφορούν τις θέσεις του στόπερ, ενός 6αριου και του επιθετικού. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωση του στόπερ είναι ίσως λίγο πιο προχωρημένη σε σχέση με τα άλλα δύο ανοικτά μέτωπα.

Σε κάθε περίπτωση, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μπροστά τους άλλες δύο εβδομάδες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, συν ένα δεκαήμερο περίπου που αφορά τους ελεύθερους, ώστε να καλύψουν τα «κενά» τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.