«Μισός« ο Άρης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2023

Ο Άρης αύριο (29/1 19:30) αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, σε μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση και με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι. Δυστυχώς για τον Άλαν Πάρντιου όμως το απουσιολόγιο δεν μικραίνει αντίθετα μεγαλώνει, αφού ο Πάλμα αν και βρέθηκε στην αποστολή και έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό, τίθεται και πάλι εκτός.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης που κοινοποίησε την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» εκτός μένουν λόγω του ότι είναι ανέτοιμοι οι: Ενκουλού, Καμαρά, Καμάτσο, Πάλμα, Εμπακατά και φυσικά ο Μανού Γκαρθία λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού του.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (29/01), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στην «OPAP Arena» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Doukoure, Gray, Etebo, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Manu Garcia (τραυματίας), M’Bakata, Nkoulou, Kamara, Camacho, Luis Palma (ανέτοιμοι, καθώς προέρχονται από τραυματισμό), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.