«Η διαιτησία αδίκησε και τους δύο και ειδικά τον Άρη!»

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την «εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κώστας Κωνσταντινίδης και αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι και τόνισε ότι τόσο η ομάδα, όσο και ο Μάντζιος ανεβαίνουν επίπεδο, ενώ χαρακτήρισε αλλοπρόσαλλη τη διαιτησία του Νέιχαους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα πραγματικό σκληρό ντέρμπι. Δεν παίζει ρόλο σε ποια βαθμολογική θέση είναι οι δυο ομάδες, είναι πάντα μία ξεχωριστή αναμέτρηση. Ο Άρης πάλεψε, έτρεξε, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και διασφάλισε το γκολ που πέτυχε. Παρότι ο Γκαρσία δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, ο Άρης βρίσκει από άλλους παίκτες λύσεις. Ο Γκαρσία, κόστισε και θα βρει τον εαυτό του και θα βοηθήσει την ομάδα. Η παρουσία του Μάντζιου είναι θετική. Κάνει καλή διαχείριση και τα καταφέρνει μια χαρά μέχρι στιγμής. Μαζί με την ομάδα, ανεβαίνει και ο ίδιος επίπεδο. Αυτό που βλέπω και αφουγκράζομαι και το έχω ζήσει στον σύλλογο υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Βλέπετε τον Σούντγκρεν που ήταν προηγουμένως εκτός ομάδας και τώρα είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές κι αυτό έχει να κάνει με τον Μάντζιο και πως διαχειρίστηκε τον Σουηδό».

Για τη διαιτησία του Νέιχαους:

«Αλλοπρόσαλη η διαιτησία, αλλά όχι στον βαθμό που ακούγεται. Και τους δυο αδίκησε και ειδικά τον Άρη. Μέχρι τώρα κι αν εξαιρέσουμε το χθεσινό ματς, οι ξένοι διαιτητές ήταν αρκετά καλοί. Ελπίζω να πηγαίνουν καλύτερα και το χθεσινό να ήταν μια κακή παρένθεση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.