Άρης: Ικανοποίηση για την ένταση, αλλά θέλει να τα τελειώνει νωρίτερα

Μάνος Χατζάκης21 Δεκεμβρίου 2021

Το 1-0 επί του Ιωνικού είχε περισσότερη ουσία κι αυτό μετρά στην παρούσα φάση, χωρίς να παραβλέπεται και η συνολική απόδοση της ομάδας. Ο Άρης παρουσίασε καλό πρόσωπο κόντρα στο σύνολο του Δημήτρη Σπανού, ωστόσο έμεινε μόνο στο ένα γκολ, σημείωσε που εστίασε σήμερα και ο Άκης Μάντζιος.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έμεινε ικανοποιημένος από την ένταση, τη διάθεση και τη διάρκεια των ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση της Δευτέρας, ωστόσο τόνισε ότι τέτοια ματς πρέπει να κερδίζονται με λιγότερο άγχος.

Εν ολίγοις, οι παίκτες του πρέπει να τα... τελειώνουν νωρίτερα, ώστε να μην κινδυνεύει η ουσία, δηλαδή οι τρεις βαθμοί. Οι Θεσσαλονικείς δεν τον πλήρωσαν χθες, αλλά το ματς με τον Ιωνικό είναι πιλότος για τα επόμενα.

Στοιχεία, που επισήμανε ο Έλληνας τεχνικός στην σημερινή προπόνηση και περιμένοντας πλέον να δει βελτίωση στο κομμάτι της τελικής προσπάθειας. Όπως άλλωστε σημείωσε και σε πρόσφατες δηλώσεις του, το αν μπει ή όχι το γκολ, δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο την προπόνηση αλλά έχει να κάνει και με την ψυχολογία και την ικανότητα του εκάστοτε ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.