Άρης: Η τακτική του Σάσα και η προετοιμασία για παν ενδεχόμενο

Μάνος Χατζάκης13 Ιουνίου 2022

Ο Λούκας Σάσα ποτέ δεν εξωτερίκευσε τις τάσεις φυγής από τον Άρη. Αντιθέτως, οι... τάσεις του βγαίνουν προς τα έξω με διαφορετικούς τρόπους και ο Βραζιλιάνος μένει στο περιθώριο, αποφεύγοντας να μιλήσει ανοιχτά.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής πρόσφατα έκανε διφορούμενη δήλωση και αντί να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, μάλλον τα μπέρδεψε περισσότερο. «Θα δούμε τι θα φέρει το αύριο», από τη μία και στην ίδια φράση... «θα μείνω και την επόμενη σεζόν».

Δεν θέλει και πολύ, ώστε να ενεργοποιήσει τους «κιτρινόμαυρους», σε περίπτωση που ο Σάσα βρει τρόπο να φύγει, φέρνοντας κάποια πρόταση, κατά προτίμηση από το εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής δεν κυλά πολύ νερό στ' αυλάκι, διότι άλλες είναι οι επικείμενες αποχωρήσεις, που συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα, όπως για παράδειγμα του Καμαρά και πιθανώς του Ντιαγέ.

Η περίπτωση Σάσα ήρθε σχετικά ξαφνικά, αν και στον Άρη γνωρίζουν τα τερτίπια του πρώην παίκτη της Λουντογκόρετς, όπως και ότι έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει, όταν το θέλει.

Στην Αλκμήνης λοιπόν προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο, αν ο Σάσα εξωτερικεύσει, τελικά, τις τάσεις φυγής. Δεν περιμένουν να πεινάσουν, για να μαγειρέψουν. Ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν και κινούνται αναλόγως. Αν χρειαστεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.