Άρης: Η συγγνώμη του Γκρέι στα αποδυτήρια

Γιώργος Στράντζαλης21 Δεκεμβρίου 2022

Σπανίως ένας ποδοσφαιριστής αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη αρνητικού αποτελέσματος αλλά ο Αντρε Γκρέι ένιωσε την ανάγκη να το κάνει, προφανώς λόγω των ευκαιριών που έχασε στη Λιβαδειά με συνέπεια το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην τοπική ομάδα. 

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Αλαν Πάρντιου ουσιαστικά κάλυψε τον ποδοσφαιριστή του λέγοντας ότι… «αυτά έχει η ζωή των επιθετικών». Ο ίδιος υπήρξε ποδοσφαιριστής, δεν ήταν επιθετικός αλλά αντιλαμβάνεται πλήρως ότι οι «κακές μέρες» στη δουλειά των επιθετικών δεν μπορούν να κρυφτούν. Οπως δεν κρύφτηκε και ο Αντρε Γκρέι. 

Την ώρα που ο Βρετανός τεχνικός εξηγούσε ότι στο ποδόσφαιρο… όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται, ο Τζαμαϊκανός επιθετικός στεκόταν όρθιος εντός των αποδυτηρίων της ομάδας του και μιλούσε στους συμπαίκτες του. 

Ψυχολογικά ήταν ράκος, έχοντας αντιληφθεί ότι η ευθύνη του αποτελέσματος βάραινε τον ίδιο. Ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη. Τους είπε ότι αυτοί έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για την ολική ανατροπή καθώς επίσης και πως ο ίδιος απέτυχε να κάνει τη δουλειά του. 

Αναμφίβολα, η κίνηση του έμπειρου επιθετικού ήταν αρχηγική και συνάντησε τη κατανόηση των συμπαικτών του οι οποίοι έσπευσαν να τον παρηγορήσουν. Μέχρι στιγμής ο Γκρέι είναι πρώτος σκόρερ του Αρη έχοντας σημειώσει δέκα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Η αλήθεια είναι ότι στον πρότερο αγωνιστικό βίο του (στον Αρη) δεν είχε επιδείξει τέτοια συμπεριφορά υπό την έννοια ότι έχει αξιοποιήσει τις περισσότερες από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και δεν σπατάλησε καμία σαν αυτή της φάσης του 88ου λεπτού όπου αστόχησε σε εντελώς άδεια εστία και δίχως την παραμικρή πίεση από τον αντίπαλο. 

Προφανώς προδόθηκε από την υπερβολική σιγουριά, την αίσθηση ότι ένα απλό άγγιγμα ήταν αρκετό για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αλλά αυτό το άγγιγμα έγινε σε λάθος σημείο κι αυτή εντός της εστίας, κατέληξε άουτ σε μια φάση η οποία θα είχε αλλάξει όλη την ιστορία του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.