Άρης: Η συγγνώμη του Κουέστα και το τετ-α-τετ με Μάντζιο

Μάνος Χατζάκης06 Μαρτίου 2021

Την απόλυτη στήριξη σύσσωμης της ομάδας του Άρη, τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών, δέχθηκε ο Χουλιάν Κουέστα στη χθεσινή προπόνηση. Ο ισπανός τερμτοφύλακας περνά από τις δυσκολότερες στιγμές στην καριέρα του, εξαιτίας του λάθους στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, ωστόσο αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Τούμπας.

 Ο Κουέστα είχε τετ-α-τετ με τον Ακη Μάντζιο, στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης στο “Δασυγένειο”. Ο έλληνας τεχνικός καταονεί τη δύσκολη θέση, στην οποία ήρθε ο ποδοσφαιριστής του και δεν μπορούσε παρά του μεταφέρει λόγια στήριξης. 

Από εκεί και πέρα, και ο ίδιος ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής μίλησε ενώπιον τον συμπαικτών του, ζητώντας συγγνώμη για το λάθος του, το οποίο καταδίκασε τον Αρη σε αποκλεισμό από την τετράδα του Κυπέλλου. Αξίζει να σημειωθεί πως, λίγη ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο “Κλ. Βικελίδης”, όλοι στην ομάδα και περισσότερο ο Κουέστα, βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ από την τροπή που πήρε ο αγώνας.

 Στα αποδυτήρια του γηπέδου, ο Ισπανός ένιωσε το πρώτο κύμα συμπαράστασης, χωρίς να έχει καταλάβει επακριβώς τι έχει συμβεί. Το δεύτερο... κύμα ήρθε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Ο Κουέστα ανέλαβε το βάρος του αποκλεισμού, όμως δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα. Ο Αρης έχει υποχρεώσεις και ακολουθεί τοπικό ντέρμπι.

 Εκτός απροόπτου, βασικός στο αυριανό ματς θα είναι ο Ζαχαρί Μπουσέ, ο οποίος είχε παραγωνιστεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ενώ ο Κουέστα το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να παραμείνει στον πάγκο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.